Hyggeligt feriehus i Søndervig med sauna tæt på hav og by

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6729
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus kun få minutters gang fra centrum og stranden byder på en ferie med alt inden for gåafstand. Den hyggelige og detaljerige indretning byder jer velkommen, og huset er udstyret med en lækker sauna, gode praktiske faciliteter og en god afskærmet terrasse.

Lyst og hyggeligt med sauna og praktiske faciliteter

Det røde murstenshus på Nordsøvej 14 rummer plads til 4 personer og er et godt valg til den lille familie eller en romantisk ferie for to. I vil hurtigt føle jer hjemme i den lyse og hyggelige indretning med masser af fine pyntedetaljer og gode faciliteter.

Husets hjerte er det åbne køkkenalrum med stuen i forlængelse, og her vil der med garanti blive skabt masser af nye, gode ferieminder. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, og den klassiske brændeovn står klar til at varme jer på de kolde feriedage.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, og herfra har I også adgang til husets sauna. Få varmen efter en forfriskende gåtur langs vandet, eller tank nye kræfter på en sen aften efter en spændende feriedag.

Altid ly og læ på terrassen og fantastisk beliggenhed tæt på alt

Fra stuen er der udgang til husets terrasse, som er både afskærmet og har en overdækket del. Det betyder, at der altid er læ og ly at finde, hvis det skulle trække op til regn eller blæst. Der er sørget for havemøbler, liggestole og grill, så I kan udnytte de varme dage fuldt ud i sommerhalvåret.

Feriehuset har en fantastisk beliggenhed med alt inden for gåafstand. Det brusende Vesterhav ligger blot 350 meter væk, og en strandudflugt kan betale sig året rundt; her er der altid noget nyt at opleve.

Søndervigs centrum ligger ligeledes få minutters gang væk, og her kan I både handle ind og spise god mad. Desuden er der et hav af forskellige aktivitetstilbud for både store og små, som er værd at tjekke ud – blandt andet bowling, segways, minigolf og tennis.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6729

DE
D.
sagde , Deutschland

wir waren sehr zufrieden und werden wahrscheinlich wieder bei euch buchen 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super zentral gelegen und ist vom Platzangebot gut für 4 Personen (1 Familie) ausgestattet. Obwohl das Haus sehr zentral liegt, ist man sehr für sich und man hat seine Ruhe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind das zweite mal in diesem Ferienhaus. Das Haus ist sehr schön von der Lage und die Innenausstattung ist echt super.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.312
Renoveret / Byggeår:2005 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...