Stråtækt idyl med panoramaudsigt og kun 200m til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jolanthavej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6710
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Søger du et smukt og hyggeligt feriehus med en fantastisk beliggenhed – her har du det! Beliggende på en stor klitgrund med smuk udsigt til alle sider er Jolanthavej 13 det perfekte sted jer, der vil ud i den yderste klitrække, have udsigt og bo lige ved stranden. Med op til 5 personer og 2 hunde kan I nyde livet i det 120 m2 store smukke stråtækte hus.

Stilfuld indrettet med alle bekvemmeligheder

Den første kop morgenkaffe nydes på terrassen med ryggen op af husmuren, der er godt i gang med at optage solens varme. Udsigten er fantastisk – lyngens rødbrune toner blander sig med det lysegrønne spil fra marehalmen, om sommeren synger lærken over sin rede i klitterne og altid har I lyden af bølgerne, som kalder til en morgentur på stranden. Her er det smukt hele året rundt. Indenfor indbyder den stilfulde indretning til mange hyggelige timer med fællesskab og hygge i stuen med brændeovnen eller med fælles madlavning i det åbne moderne køkken med opvaskemaskine.

Et praktisk og energibesparende luft-til-vand- varmesystem sørger året rundt for den rigtige temperatur. Feriehuset er indrettet med 3 soverum, 2 har dobbeltsenge og det sidste en enkeltseng. De 2 badeværelser har begge gulvvarme og med både vaskemaskine og tørretumbler, er det ingen sag at holde ferie på denne adresse.

Panoramaudsigt og aflukket terrasse

Udsigten taler for sig selv. Husets store terrasse ligger optimalt, så I både kan nyde solen, udsigten og har læ, og med et dejligt overdækket område foran stuen, er der ingen grund til at søge ind, når dagen går på hæld og duggen falder eller det drypper lidt. Beliggende i yderste klitrække med en grund helt ned til stranden er det ingen sag, lige at smutte ned og tage en afkølende dukkert engang imellem, men ellers bare slappe af på liggestolen i læ af huset. Rigtigt dejligt er det desuden, at terrassen er aflukket – så kan hundeejeren også slappe af.

Jolanthavej 13 ligger i Søndervig, hvor der er gode indkøbsmuligheder og masser af muligheder for sjove aktiviteter. Hele sommerhalvåret kan I fx besøge strandfestivalen og beundre de flotte sandskulpturer.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6710

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med en fantastisk beliggenhed.

D.
sagde , Danmark

Nok det lækreste hus og sted vi har været i mange år

D.
sagde , Danmark

Ja!Skønt skønt sommerhus. Hyggelig indretning. Dejlige terrassepladser. Et stenkast fra havet. Vi elskede det. Fin afstand til øvrige sommerhuse i området. Dejlig udsigt fra vinduerne. Det var en sand fornøjelse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 21.839
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...