Skønt feriehus med sauna kun 200 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon
Holmsborgvej 84, Søndervig - Søg på husnr. i6645

På Holmsborgvej 84 i Søndervig ligger dette skønne 4 personers feriehus. Feriehuset indbyder til ren afslapning i lækre omgivelser. I kan blandt andet få lov til at slappe af i den lækre sauna. Derudover råder feriehuset over en dejlig brændeovn, som I kan varme jer ved efter et besøg ved stranden, som kun er 200 meters gåtur væk.

Både sauna og brændeovn – så bliver det ikke hottere

Feriehuset har sin helt egen charme, idet der er blevet brugt en kombination af både lyse og mere dunkle farver. Lyset kommer især fra store vinduespartier, og dette giver en masse rummelighed i huset. De dunkle farver afgiver en hyggelig stemning, som ligeledes kaster ferieidyl over huset.  

Huset rummer plads til 4 personer, som alle vil kunne nyde godt af husets lækre faciliteter. Feriehuset råder blandt andet over både sauna og brændeovn, som kan give jer varme i kinderne på de kølige dage.

Derudover har feriehuset en hems, som især de små feriegæster helt sikkert vil kunne nyde godt af. Ligeledes er der både sandkasse og gyngestativ til glæde for børnene.

Lækre omgivelser og stranden et stenkast væk

Feriehuset har en meget attraktiv placering – kun 200 meter fra stranden. Dette betyder, at I har rig mulighed for at gå ture langs strandkanten og nyde en flot solnedgang.

Efter en strandtur vil feriehusets terrasse helt sikkert kunne indbyde jer til afslapning. Nyd de solrige dage i liggestolene og flyt frokosten og roseéen med ud på terrassen og nyd de smukke omgivelser.

Omgivelserne omkring feriehuset er klitlandskab, så langt øjet rækker. Dog vil I kunne finde indkøbsmuligheder 1800 meter fra huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.880
Renoveret / Byggeår:2013 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og tæppe i stue, klinker og tæppe og med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...