Stråtækt feriehus i Søndervig med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 384, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6599

På Nordsøvej 384 i Søndervig ligger dette charmerende stråtagshus til 4 personer. Huset er lyst og moderne indrettet, og beliggenheden er rigtig skøn, midt i klitlandskabet og tæt på Vesterhavet og Søndervigs centrum.

Charmerende stråtagshus med smagfuld indretning

Det røde murstenshus oser af charme med klitlandskabet i baggrunden og det klassiske stråtag på toppen. I vil straks blive budt velkommen af de åbne omgivelser med højt til loftet, lyse farver og moderne møbler.

Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og de flotte detaljer sætter prikken over i’et på en smagfuld indretning. Den klassiske brændeovn sørger for varme og god feriestemning hele året rundt, og gennem de mange vinduer har I udsigt til det smukke klitlandskab.

De praktiske faciliteter er i top, og huset er både udstyret med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse.

Nyd udsigten fra terrassen og kom hurtigt til stranden

Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse. Nyd den friske havluft og den skønne, vestjyske natur på tæt hold fra havemøblerne og liggestolene, og tænd op i grillen på de lune sommeraftener for at runde en dejlig solskinsdag perfekt af.

Søndervigs flotte badestrand ligger kun 500 meter væk, og få minutters gang bringer jer helt ned til vandkanten og den brede sandstrand. Børnene vil elske en udflugt til stranden, og det er også det perfekte sted til romantiske gåture i solnedgangens skær.

Den hyggelige ferieby med sine mange butikker og lækre spisesteder ligger heller ikke langt væk, og her er I også garanteret underholdning for hele familien.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:87 / 1.206
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...