Charmerende lille feriehus med udestue i første klitrække

3.5
icon
icon
icon
icon
Hafavej 37, Søndervig - Søg på husnr. i6576

Et charmerende lille feriehus med en udestue, placeret i yderste klitrække tæt på Søndervig centrum. Udsigten fra huset er ugenert og Vesterhavet høres tydeligt. Huset er lyst indrettet og fremstår hyggeligt og rustikt, det er perfekt til den lille familie, som ønsker en rolig ferie.

Et charmerende feriehus med en hyggelig udestue mod vest

Dette er et ægte feriehus, som blot er løbende renoveret, men med den originale charme, små rum og lavt til loftet. Når man opholder sig i huset, føler man sig et med naturen udenfor og rummene er skønne at opholde sig i. Møbleringen passer godt til huset, der er enkeltsenge i de to små værelser og en dobbeltseng i værelset mod vest. Huset egner sig bedst til parret, der ønsker nærvær og ro, eller til den lille familie med 1-2 børn.

Skønt at bo i første klitrække med Vesterhavet som nabo

Få steder kan man bo så tæt på Vesterhavet og så samtidigt være i meget tæt gåafstand på Søndervig centrum. Der er ikke mange huse til udlejning i dette område, og huset er også placeret på en blind stikvej, så der er næsten ingen trafik. Ønsker man at benytte sig af byens butikker og restauranter, kan det næste ikke betale sig at benytte bilen. Den skønne lukkede terrasse omkranser hele huset, så der kan næsten altid findes læ eller sol.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 370
Renoveret / Byggeår:2014 / 1957

Køkken:

Køleskab.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...