Lys og venlig ferielejlighed med spa og sauna i Søndervig

3.5
2918
Badevej 20 P 2, Søndervig - Søg på husnr. i6338

I hjertet af Søndervigs hyggelige ferieby ligger denne fine ferielejlighed med plads til 6 personer. Den attraktive beliggenhed kun 100 meter fra stranden og 250 meter fra centrum giver mulighed for en aktiv ferie med masser af strandbesøg og shopping, og med en lys og venlig indretning med blandt andet sauna og spabad er der plads til ekstra selvforkælelse på ferien.

Afslappende atmosfære, spabad og sauna

Den charmerende ferielejlighed på to etager er oplagt til familien eller parret, der gerne vil bo tæt på alting. Den venlige indretning med skønne, lyse farver skaber en afslappende atmosfære i hele lejligheden, og brændeovnen tilfører endnu mere hyggelig stemning og dejlig varme på de kolde feriedage.

I stueplan finder I køkkenet, som ligger i åben forbindelse med spiseplads og stue – husets centrale rum, som bringer hele familien sammen. Dertil kommer det store badeværelse med sauna og spabad samt et gæstetoilet, begge med gulvvarme. Her kan I nyde godt af lidt ekstra wellness efter en lang spadseretur i den friske havluft.

På første sal ligger soveværelserne i form af to soverum og en dobbeltseng i selve opgangen. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferieboligen.

Central og strandnær beliggenhed i Søndervig

Fra stuen er der to udgange til den afskærmede terrasse med udsyn til Søndervigs skønne klitlandskab. Havemøbler, liggestole og grill står klar til at gøre de varme sommerdage endnu bedre med solbadning og hyggelige grillaftener.

Vil I gerne bo centralt – og strandnært -, så er beliggenheden på Badevej 20 helt perfekt til jer. Få minutters gang fra ferielejligheden ligger Søndervigs mange spændende forretninger, spisesteder og aktivitetsmuligheder. Her er der både mulighed for at købe souvenirs, spise god mad eller lækker softice og bowle i aktivitetscentret Beach Bowl.

Det brusende Vesterhav og den kilometerlange sandstrand befinder sig kun 100 meter væk, og her er også en direkte strandopgang, hvor både store og små kan følge med.

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Søger...