Hyggeligt feriehus med central beliggenhed kun 150m fra havet

3
icon
icon
icon

Hafavej 16, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6450

Tæt på Søndervigs hyggelige bymidte og kun 150 meter fra det brusende Vesterhav ligger dette hyggelige feriehus til 6 personer. Det nyligt renoverede (2017) hus er charmerende indrettet med brændeovn, og med til huset hører et lille anneks med to soveværelser og eget badeværelse.

Charmerende feriehus med anneks og skønne terrasser

Det fine feriehus på Hafavej 16 oser af charme både udvendigt og indvendigt. Indretningen er super hyggelig og bærer præg af den klassiske sommerhusstil med brændeovn, hvidmalede trævægge og små pyntedetaljer. Samtidig er det rigtig velholdt, og det er nemt at se, at huset i 2017 er blevet renoveret.

Indenfor finder I 6 sovepladser, og der er yderligere 2 ekstra sovepladser i det lille anneks ved siden af huset – med eget badeværelse. Et sikkert hit, hvis I har teenagerne med, der foretrækker lidt privatliv.

Huset har flere skønne terrasser næsten hele vejen rundt. Både en åben terrasse, hvor I kan nyde de naturskønne omgivelser, og en lukket terrasse, hvor I til hver en tid kan finde læ og slappe af i solen helt ugeneret. Til de yngste feriegæster er der et gyngestativ.

Fantastisk beliggenhed tæt på Søndervigs centrum og Vesterhavet

Beliggenheden på Hafavej er helt fantastisk. I bor centralt i gåafstand til Søndervigs hyggelige bymidte, hvor et hav af spændende forretninger, lækre spisesteder og diverse underholdning venter på jer. Her finder I også den nærmeste købmand, hvor der kan handles ind til et par hyggelige ferieaftener.

Kun få minutters gang skiller jer fra det brusende Vesterhav, og både store og små kan følge med på den 150 meter lange gåtur, der bringer jer helt ned til vandkanten og den brede sandstrand. Her er der masser at opleve hele året rundt; lange gåture langs vandet, friske dukkerter i de blå bølger og smukke solnedgange på de klare aftener.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 975
Renoveret / Byggeår:2017 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (18 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...