Lækkert og charmerende ikke-ryger hus med stranden i baghaven

5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 40, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6219

Fantastisk lækkert indrettet, en kort gåtur fra Søndervigs hyggelige centrum og så tæt på stranden, at de brusende bølger kan høres helt fra terrassen. På Badevej 40 er der virkelig mulighed for at holde en herlig ferie i de dejligste omgivelser med den, du holder allermest af.

Romantisk ferie i de skønneste omgivelser

Lad den fredfyldte feriestemning sænke sig over jer ved første indtræden i det nye feriehjem. Det charmerende sommerhus byder jer varmt velkommen fra start, og her kan man virkelig se, hvordan der er kræset for detaljen.

Personlighed og kvalitet er absolutte nøgleord, når det kommer til husets indretning. Her er der lagt masser af kærlighed og indsats i arbejdet, og der er gjort meget for, at I skal føle jer rigtig godt tilpas og have den bedst mulige ferie.

Her kan der holdes en romantisk ferie langt væk fra hverdagen, og med plads til 2 personer er huset oplagt for par, der gerne bare vil slappe af og nyde tiden væk fra alting sammen. Hunden er også hjertelig velkommen.

Shopping, gåture langs strandkanten og smukke solnedgange

Med den fantastiske beliggenhed kan dagene varieres godt, og alle ønsker kan blive opfyldt. For de shoppeglade er Søndervigs hyggelige bymidte ikke andet end en gåtur væk, og de mange butikker, caféer og restauranter kommer helt sikkert til at vække glæde.

Den endeløse hvide sandstrand er et must, og her er der lagt op til masser af lange, romantiske gåture i sandet, varme sommerdage med fødderne i vandkanten og blæsende efterårsdage med røde kinder og naturens imponerende kræfter, der sætter Vesterhavet i oprør.

Fra terrassen kan den smukke solnedgang betragtes i ro og fred, og I kan for alvor værdsætte de herlige feriedagene, mens den orange aftenhimmel stille skifter farve og bliver dunkelblå. Her er en fantastisk ferie i godt selskab garanteret.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:90 / 1.818
Renoveret / Byggeår:2017 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...