Charmende og hyggeligt bjælkehus – blot 300 meter til vandet

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 97, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6162
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Går I og drømmer om at hold en uforglemmelg ferie ved Vesterhavet, så kunne sommerhuset her være en mulighed for jeres destination. Her er der tale om et ægte sommerhus fyldt med charme og hygge, og beliggende blot 300 meter fra det brusende Vesterhav. Sommerhuset ligger med sin adresse på Hvidbjergvej 97 heller ikke langt fra Søndervigs centrum. Så I er både tæt på hav og by på ferien. 

Personlig og charmende indretning med sans for detalje

Dette fine bjælkehus er rigtig fint renoveret, men med træbjælkerne indenfor og den meget personlige indretning har man bevaret husets sjæl og den helt rigtige sommerhusstemning. Huset har flere gode terrasser både åben, afskærmet og overdækket. Selve sommerhuset er med sine 63 m2 et mindre hus men der er fin plads til 4 personer. 

Husets største terrasse mod syd er godt i læ af klitten og huset, så her vil I nemt kunne finde en lækrog, og skulle der falde en dråbe sommerregn kan I krybe ind i læ i loungemøblerne på den overdækkede terrasse.

Kun 300 meter til havet 

SMed en ferieadresse på hvidbjervej 97 har I kun 300 meter til havet. På toppen af klitten foran huset har I jeres helt private terrasse med fantastisk udsigt over området og Vesterhavet – en udsigt I ikke finder mange steder. Tænk at slutte dagen af med, at nyde solnedgangen sammen med dem du holder allermest af, så bliver det vist ikke meget bedre. 

Søndervig – badeby og meget mere

Søndervig er kendt for at være en gammel badeby, men er gennem årene blevet meget mere end det. Her er rig mulighed for at shoppe alt lige fra sko til brugskunst, samt handle de fornødne råvarer til en lækker middag eller måske blot holde helt fri og spise middag på en af byens restauranter.

Vil du gerne der skal ske lidt i ferien, så byder Søndervig også på en del aktiviteter såsom golf, segway på stranden og så er Sandskulpturfestivalen bestemt også et besøg værd.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6162

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super gemütlich eingerichtet und es fehlt einem an nichts…ankommen und sich einfach wohl fühlen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus, schöne Außenanlagen mit vielen Sitzmöglichkeiten.Von der Bank ganz oben lässt es sich wundervoll in die Dünen schauen und in der Hängeschaukel ganz wunderbar entspannen. Die Küche ist sauber und lässt keine Wünsche offen. Der Sitzbereich innen ist sehr gemütlich und lädt zu entspannten Spieleabenden mit der Familie ein.

DE
D.
sagde , Schenefeld

Das Ferienhaus ist renoviert und liegt nahe zum Strand. Der nächste Supermarkt ist nur 10 Gehminuten entfernt.
Der Außenbereich des Hauses ist Top. Es gibt viele Sitzmöglichkeiten und die Loungeecke lädt zum Entspannen ein.
Die Schlafzimmer sind klein, aber gemütlich. Der große Wohn-Essbereich überzeugt mit schönen Möbeln und einer voll ausgestatteten Küche. Einziges Manko, Warmwasser aufgrund des Boilers ist nicht ausreichend und im Essbereich können lediglich vier Personen sitzen. Wir waren nur zu zweit und würden daher das Haus wieder buchen uns hat es sehr gut gefallen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...