Sommerhus med ægte feriestemning ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 47, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6633

Et enestående og velholdt sommerhus tæt ved Vesterhavet. Yndigt indrettet i lys og hyggelig stil. Huset er bygget med forskudte etager, som er med til at give det den hyggelige stemning. Fra stuen og køkkenet er der en rigtig skøn udsigt.

Ægte feriestemning

Dette sommerhus oser af feriestemning lige fra du træder ind ad døren.Det er fantastisk lyst og venligt og indrettet i en meget hyggelig stil. De forskudte plan og trælofter med synlige bjælker give den hyggelige stemning. Fra stuen er der en skøn udsigt over området.

Hyggelig og charmerende indretning

Det charmerende sommerhus med plads til 4 personer har en fin indgang og et badeværelse. Midt i huset er der et dejligt køkken-alrum og en smagfuldt indrettet stue med mange fine detaljer. Går man videre op ad den næste trappe finder man en alkove, hvor der kan slappes af foran fjernsynet. På samme etage er der et lille soveværelse med dobbeltseng. Den sidste trappe fører op til et større soveværelse også med dobbeltseng. Huset har en skøn og helt uforstyrret terrasse, hvor der naturligvis er havemøbler, liggestole og en grill.

Romantisk ferie for to tæt ved Vesterhavet

Dette skønne sommerhus er helt perfekt til en romantisk ferie for to tæt på Vesterhavet, hvor man kan gå lange ture i alt slags vejr. Huset ligger i gåafstand til Søndervig og de mange gode indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter.

Der er installeret en energibesparende varmepumpe, som kan fungere som airconditionanlæg om sommeren.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.518
Renoveret / Byggeår:1999 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...