Luksussommerhus med udendørs spabad og wellnessafdeling

5
icon
icon
icon
icon
icon
Havklitvej 12, Klegod - Søg på husnr. H5847

Kan I godt lide, når ferien byder på lidt ekstra luksus? Så er Havklitvej 12 den helt rigtige ferieadresse for jer. Her kan I holde en lækker luksusferie med op til 6 personer i et sommerhus, der både byder på en moderne og stilren indretning, wellness-badeværelse med spabad samt udendørs sauna og spabad på terrassen. Alt i alt en femstjernet ferie – kun 800 meter fra Vesterhavet!

Femstjernet indretning med 2 badeværelser og spabad

Det luksuriøse sommerhus i Klegod opfylder alle feriedrømme. Sommerhuset er opført i 2020 og byder på en femstjernet indretning med moderne interiør i kvalitetsmaterialer, godt lysindfald fra de store vinduer i opholdsrummet og bare generelt en imødekommende og behagelig atmosfære.

De 3 soveværelser er udstyret med gode dobbeltsenge og ligger alle i nærheden af et af luksushusets 2 badeværelser. Begge badeværelser har gulvvarme, og det største af dem er indrettet med et spabad med plads til 3 personer.

Brændeovnen i stuehjørnet tilfører et strejf af den klassiske, charmerende sommerhusstemning i det moderne feriehus, og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at oprydningen er klaret på få minutter, så I har god tid til at slappe af og nyde ferien i de fantastiske omgivelser.

Udendørs sauna, udendørs spabad og smuk natur i Klegod

Udenfor gemmer sommerhuset på endnu flere fantastiske feriehighlights. På den alsidige terrasse med både afskærmet, overdækket og åben del står det lækre udendørs spabad med plads til alle 6 feriegæster. Er det ikke nok til at overbevise jer, så får I også jeres helt egen udendørs sauna. Wellness-muligheder løber I med sikkerhed ikke tør for på ferien.

Klegod er et utrolig naturskønt ferieområde, og I kommer til at bo midt i det lyngklædte klitlandskab med kun 800 meter til Vesterhavet og en masse små stisystemer rundt omkring i klitterne, hvor I kan komme helt tæt på den vestjyske natur.

På naturstien såvel som den velanlagte cykelsti, der går parallelt med hovedvejen, kan I komme hele vejen til Søndervig mod nord og Hvide Sande mod syd – og I kan selvfølgelig også tage bilen, hvis I vil minimere transporttiden. Både Søndervig og Hvide Sande byder på masser af spændende butikker, spisesteder og lækre bagerier, hvor I kan forsyne jer selv med nybagt brød til morgenbordet eller kage til eftermiddagskaffen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 2.000
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...