Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Jeg synes der er mange tilbud i området, dog var det vinter og flere ting ikke åbne - forståeligt nok. Dog havde vi heller ikke de store forventninger og der var også nok at tage sig til. Vi ha...
Se flere vurderinger

Sommerhuse på Havklitvej

Med natur i alle retninger ligger Havklitvej velplaceret iKlegod langs den sidste klitrække inden strand og dejlige badefacaliteter i Vesterhavet. Når først bilen er parkeret i indkørselen i et af Esmarchs mange feriehuse på vejen,  og motoren slukket, vil gæster opleve ro og fredelige omgivelser som aldrig før.

Havklitvej er fyldt med idylliske naturgrunde og flere med en tilpas afskærmning, så ferien også kan nydes uden forstyrrelse fra omverdenen.

Placeringen midt på den vestjyske tange gør både afstanden tilHvide Sande og Søndervig overkommelig med cirka 6 kilometer i hver sin retning. Men står man lige og mangler en enkelt dagligvare eller to, er der stor mulighed for, at det kan erhverves hos Klegod Købmanden, som ligger lige  på den anden side afHolmsland Klitvej. Der er i øvrigt også mulighed for friskbagt morgenbrød og cykeludlejning.

« Se sommerhuse i Klegod

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Alt fungerte. Hyggelig betjeningVeldig god servce og god kva...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...