Hyggeligt sommerhus med overdækket terrasse på klitgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 27, Klegod

- Sommerhusnr.: H5806
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Omgivet og beskyttet af klitterne ligger dette hyggelige træsommerhus på Havklitvej 27 i Klegod. Feriehuset indbyder med sin moderne indretning til en dejlig ferie for 6 personer mellem havet og Ringkøbing Fjord.

Moderne og lys indretning med brændeovn

Med sin moderne og hyggelige indretning tager feriehuset godt imod jer og får jer i feriestemning med det samme. Sommerhuset ligger lidt skjult på et klitgrund, så I har fred og ro for fremmede blikke ved huset.

Det åbne køkkenalrum rummer både et langt spisebord, et sofaområde og det flotte køkken med masser af plads til fælles madlavning. På kølige dage kan I tænde op i brændeovnen og sætte jer tilrette med en spændende bog i den dejlig varme ferieatmosfære.

Skønne siddekroge og delvist overdækket terrasse

På flere sider af sommerhuset ligger der forskellige terrasser. I kan altid finde en plads i solen at stille liggestolene på, og på den afskærmede terrasse er der læ til at sidde med en dejlig drink. Med de mange siddekroge har I udsigt til alle hjørner af klitgrunden og få kan lidt afslappende alenetid med vindens brusen i ørerne.

Den delvist overdækkede terrasse lader jer nyde den friske luft i regnvejr, og på grund af de omkringliggende klitter er sommerhusgrunden forholdsvist afskærmet og privat. Imens I nyder en lækker grillmiddag udendørs, klarer vaskemaskinen tøjvasken, og opvasken er hurtig overstået med hjælp fra opvaskemaskinen.

Naturskøn beliggenhed tæt på feriebyer og aktiviteter

Fra den flotte klitgrund har I 750 meter til stranden og det brusende Vesterhav. Mod Nord ligger feriebyen Søndervig, der byder på både restauranter, shoppingmuligheder og en masse ferieaktiviteter som segway og minigolf. En cykeltur på stierne ved Nr. Lyngvig Fyr er en dejlig måde at opleve det naturskønne område på.

Mod Syd ligger havnebyen Hvide Sande med Fiskeriets Hus og Seaside Safari. Her kan I tage på fiskeriauktion og købe frisk fisk med hjem fra fiskehandleren til den fælles madlavning.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5806

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus, mit voll ausgestatteter Küche, mitten in den Dünen und kurzem Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle neue Küche und wunderschöne Terrasse und weitere Sitzmöglichkeiten am Haus.
Die Möbilierung im Wohnzimmer entspricht leider nicht den Abbildungen, leider sehr abgewetzt und viel zu wenig Lampen, um zu Lesen oder zu Spielen.
Der große Esstisch ist sehr gemütlich und der tentrale Punkt im Haus.
Das Badezimmer benötigt einen schöneren und neuen Fußboden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 3.056
Renoveret / Byggeår:2011 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...