Et godt træhus tæt på fjord og med lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 22, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5509
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et godt træhus beliggende tæt på Ringkøbing Fjord og med en god lukket terrasse. Der er 3 gode værelser og 2 badeværelser og hems til børnene, hvor de kan hygge sig med spil og leg. Der er praktiske og rengøringsvenlige trælaminatgulve – perfekt når hund er tilladt. Der er gratis internet.

Et godt træhus med kort afstand til Ringkøbing Fjord

Huset rummer de moderne faciliteter, man forventer i et feriehus i dag. Store vinduespartier og loft til kip giver et skønt lys i huset, køkkenet er sammenhængende med stuen, så alle er sammen. Huset kan skabe en dejlig ramme om en god ferie i Nr. Lyngvig på Holmsland Klit, tæt på Vesterhavet, Hvide Sande og de øvrige attraktioner, området byder på.

Skønt med en lukket terrasse til familiens børn og hund

Der er flere terrasser til dette feriehus. Mod nord er der en mindre terrasse, hvor indgangspartiet også er, her kan man nyde sin morgenkaffe. Mod syd er der en fantastisk terrasse, som både er lukket, delvist afskærmet og delvis overdækket. Så den kan bruges det meste af dagen, samt til de hyggelige grillaftener. Har man børn eller hund med, er den særligt velegnet. Har man været ud og fiske, kan man rense fiskene udenfor hoveddøren, hvor der er en velegnet vask til dette.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5509

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus, perfekt til lille familie med hund 🙂 Skønt ikke at skulle holde døren lukket konstant, men at terrassen er indhegnet. Huset står pænt og velholdt.

D.
sagde , Danmark

Super lækkert sommerhus.

D.
sagde , Skjern

Skønt feriehus med god og virkelig pæn indretning. Badeværelser og soveværelser er godt placeret, så man ikke forstyrrer hinanden. Stuen stor og hyggelig, store vinduer og en stor have. Lækker indhegnet fliseterrasse med tilhørende møbler, grill også, selvom det desværre ikke var en kuglegrill. Gode senge. Rummelige kommoder og mange bøjler. Dog ingen skabe.
Der er 2 kæmpestore hems, som vi dog ikke benyttede, da vi kun var 4 voksne, men kan forestille os, at børn/unge vil finde det hyggeligt.
Køkkenet lidt lille, hvad angår bord-og skabsplads, men dejlig stort køl/frys, komfur og mikroovn så nye ud. Det er dog noget småt med service, så man skal vaske op ofte, dog i opvaskemaskine.
TV viser kun tyske kanaler, det løste vi via vores computer, og så dansk TV den vej.
Der var en lille radio, men vi kunne ikke finde ledningen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.903
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...