Hyggeligt sommerhus på Sivbjerg i Nr. Lyngvig

3.5
icon
icon
icon
icon
Sivbjerg 11, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5253

Bare 2 km fra Lyngvig fyr ligger dette hyggelige feriehus på Sivbjerg. Huset ligger på en dejlig naturgrund, hvor hybenbuske og lyng blomstrer i sommermånederne. Huset er i en flot og pæn stand med en god indretning. Alt i alt et godt hus med gode rammer for en vellykket ferie ved Vesterhavet.

Lukket overdækket terrasse på Sivbjerg

De fleste forbinder sommerferie med lune sommeraftener på terrassen og lækker, velsmagende mad fra grillen. Sommerhuset på Sivbjerg har en dejlig overdækket terrasse. Her kan I nyde roen og en god middag. Selvom børnene ikke sidder ved bordet hele aftenen, er de stadig en del af familiefællesskabet. De kan lege på terrassen eller i rolige område omkring huset. Her er der både gyngestativ og sandkasse for de mindste.

Indretning med plads til hygge

Bevæger I jer indenfor i huset, så finder I en god indretning, der har masser af plads til hygge. Den dejlige stue er husets midtpunkt med masser af hjertevarme. De rå træplanker på vægge og lofter, lyden fra den knitrende brændeovn og den stemningsfulde udsigt til naturen udenfor skaber atmosfære og hygge i rummet. Perfekt til mørke aftener på langs eller afslapning med en god bog eller et spil med familien. Huset har desuden gratis, trådløs internet, så I til enhver tid kan surfe på nettet.

Tæt på Lyngvig fyr og et fredet klitlandskab

Ferieområdet Nr. Lyngvig er kendt for sit smukke, hvide fyrtårn, der rager højt op i det flotte landskab. Fyrtårnet er åbent for besøgende fra det tidlige forår i marts og frem til oktober måned. Herfra har du en storslået udsigt over det barske hedelandskab og Ringkøbing Fjord. Klitlandskabet i området er noget for sig. Det er stejlt, og overgangen mellem klit og Vesterhav er dramatisk. En del af området ved Lyngvig fyr er fredet for at bevare det flotte, uspolerede landskab.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.447
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (42 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, tæppe i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...