Dejligt feriehus med gode terrasser på skøn naturgrund

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 123, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5221
7 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Nr. Lyngvig, hvor du nemt kan komme ned til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og nyde den smukke natur. Vil du hellere slappe af ved feriehuset, er der flere skønne terrasser, og indenfor er der både sauna og spabad.

Hyggeligt feriehus med flot, lys indretning

Den flotte, lyse indretning indbyder til ren afslapning og hygge med familien. Og da opholsstuen, spiseafdelingen og køkkenet står i åben forbindelse, er det her nemt at tilbringe tid sammen.

Feriehuset har også to dejlige badeværelser; et med spabad og et med adgang til saunaen, hvor du kan tilbringe nogle dejlige afslappender timer.

Dejlige terrasser med læ og overblik over naturgrunden

Omkring feriehuset er der en god stor terrasse, som er opdelt i flere hygge- og lækroge, så den er andevendelig langt det meste af ferien. En del er tilmed overdækket, så en byge ikke kan sætte en stopper for en hyggelig grillaften.

Fra terrassen har du god overblik over naturgrunden, så du kan holde øje med børnene når de leger. Til børnene er der også gynger og en sandkasse.

Smuk natur og en central beliggenhed

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i Nr. Lyngvig, hvor der ikke er langt til hverken Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord. Begge er områdets naturperler, som kan nydes på lange gåture eller være målet for en hyggelig picnic.

Havnebyen, Hvide Sande, og den populære badeby, Søndervig, ligger heller ikke langt fra huset. Og den gamle købsstad, Ringkøbing, ligger lige på den anden side af fjorden.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5221

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus mit allem was man braucht. Drei Terrassen, die je nach Sonne und Wind, sehr gut genutzt werden können. Sauna und Whirlpool sind einwandfreie. Gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein rundum schönes Ferienhaus, geräumig und gut geschnitten. Sehr gut ausgestattet und wohnlich, besonders schön auch das großzügige Sofa, auf dem man sehr bequem und komfortabel sitzen kann.. Drei Terassen, die je nach Wind und Wetter genutzt werden können . Besonders schön ist auch der Blick auf den Leuchtturm und die Strandnähe .

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut gelegenes schön eingerichtetes Ferienhaus das zum Erholen einlädt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:95 / 1.215
Renoveret / Byggeår:2015 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...