Ferielejlighed med udsigt til Ringkøbing Fjord centralt i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Slusen 14, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4505
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Denne skønne, lyse feriebolig er hyggeligt indrettet og indbyder til en dejlig afslapningsferie. I stuen kan I sætte jer godt til rette og nyde udsigten over fjorden. Og efter en frisk gåtur langs fjordstien eller ved stranden kan I slappe af i saunaen eller spaen. 

Gode beliggenhed midt i Hvide Sande og tæt på bylivet.

Ferielejligheden har en dejlig beliggenhed i hjertet af Hvide Sande, og her er plads til 4 feriegæster. Ferielejligheden ligger perfekt for familien, som holder at opleve feriestemningen i byen og samtidig holder af naturen. Fra ferielejligheden er der udkig til Ringkøbing Fjord, hvor I finder en sti, som fører jer ned til havnen med indkøbsmuligheder, gode spisesteder og butikker.

Beliggenheden er desuden også helt perfekt, hvis du gerne selv vil fange fiskene til grillen.

Den smukke udsigt over fjorden og terrassehygge

Lejligheden er den yderste i lejlighedskomplekset. Den gode beliggenhed betyder, at du fra ferielejligheden har en smuk udsigt over Ringkøbing Fjord fra stuen og det ene værelse med dobbeltseng. En udsigt du kan nyde, mens du får morgenmad på den sydlige terrasse, nyder solens varme i liggestolen eller langsom vågner fra sengen. I ferielejligheden findes to værelser, og på begge værelser er en dobbeltseng – perfekt til den lille familie eller to vennepar, der gerne vil tilbringe en uge sammen og slappe af! På badeværelset finder I sauna og spabad, hvor I kan få slappet af og ladet batterierne op.

På den anden side af ferielejligheden mellem den tilhørende garage og redskabsrum, har I en dejlig lukket terrasse, hvor du kan nyde de hyggelige grillaftener. Her kan I tilberede de lækreste måltider og nyde dem med en god vin – måske I selv har fanget fiskene på molen, der ikke ligger langt fra derfra?

På selvsamme side af huset finder I også et redskabsrum, hvor der evt. kan opbevares tasker eller renses fisk, så de er klar til at blive lagt på grillens gløder med det samme.

Ferie i fiskerbyen og vandsportsmekka, Hvide Sande

Den centrale beliggenhed gør, at I har nemt ved at komme rundt til de forskellige steder. Havnen ligger ikke langt herfra, og udover fiskermiljøet kan I her handle ind, opleve spændende butikker og spisesteder. Nyd et lækkert måltid med lokale specialiteter på en café, og efterfølgende kan I købe en lækker is ved en af de omkringliggende isbutikker, som kan nydes fra molen på den skønne strand eller kaj, mens solen går til køjs.

Også om dagen er stranden helt fantastisk. Tag håndklædet under armen, og mærk bølgerne, eller rid på bølgen blå ved et af de lokale vandsportssteder.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:116 / 120
Renoveret / Byggeår:2023 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...