Dejligt sommerhus i hjertet af Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Vestergade 8, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4358
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Vestergade 8 i hjertet af Hvide Sande ligger dette skønne sommerhus, som er blevet istandsat i 2024. Her kan seks gæster og en hund holde en dejlig ferie. Med den centrale beliggenhed kan bilen nærmest holde parkeret i garagen hele ferien. På den lukkede terrasse kan I nyde den friske luft og bekymringsløst lade hunden rende rundt.

Rummeligt sommerhus med lys og moderne indretning

Et indbydende og lyst sommerhus på 90 m2, hvor der er den rette hyggelige ferieatmosfære. Her kan I sammen skabe mange gode stunder, både i det behagelige sofahjørne med spilleaftener, en god film på fladskærmen eller madlavning i det funktionelle køkken. I køkkenet findes alle hverdagens bekvemmeligheder såsom mikroovn, induktionskogeplade og separat fryser. Oprydningen klarer opvaskemaskinen naturligvis.

Praktisk er her både badeværelse og gæstetoilet, så I undgår kø om morgenen. Her er tre fine soveværelser, som alle er udstyret med komfortable dobbeltsenge. Friske håndklæder sørger vaskemaskinen og tørretumbleren for! Sommerhuset forsynes med fjernvarme og er derfor billigt at opvarme.

Afslapning på den lukkede terrasse

Udenfor venter jer en fin terrasse, hvor I kan nyde vejret. Slå jer ned i de komfortable havemøbler med en god bog, imens hunden får lov at rende rundt. På de lune solskinsdage kan I selvfølgelig også solbade på solvognene.

Om aftenen skal grillen findes frem. Her kan I tilberede en lækker sommermenu og nyde den sammen med et koldt glas rosé – måske I selv har fanget fisken, der smides på grillen?

Skøn beliggenhed i Hvide Sandes centrum og tæt på stranden

Når I vælger dette sommerhus, får I ikke blot en skøn bolig. Men derimod får I også en skøn beliggenhed midt i Hvide Sande. I den charmerende havneby Hvide Sande er der altid noget nyt at se og opleve, her er der nemlig noget for enhver smag. Brug en dag på at fiske efter dagens aftensmad i havnen, tag på shopping i byens mange spændende og anderledes butikker, spis dagens frokost på et af de lækre spisesteder eller oplev nogle af de mange aktiviteter, der bliver afholdt i løbet af året.

Desuden er her kun 300 meter til Vesterhavet, med de smukke hvide sandstrande og det lækre vand. Her kan man sagtens få flere dage til at gå. Uanset om man nyder at solbade, svømme i havet eller blot gå en tur med hunden. Her kan I helt sikkert få en skøn ferie!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 345
Renoveret / Byggeår:2024 / 1956

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...