Lækkert luksushus kun 100 meter fra Vesterhavet

5
4678
Bjerregårdsvej 401, Bjerregård - Søg på husnr. B2864

Kun et stenkast fra stranden, nybygget, stilfuldt indrettet med alt, hvad ferien har brug for – dette fantastisk lækre luksushus på Bjerregårdsvej 401 fortjener bestemt alle sine 5 stjerner. Her kan I holde en fantastisk ferie ved Vesterhavet!

Stilfuld indretning, god plads og masser af praktiske goder

Hvide vægge, store vinduespartier og loft i kip. De 99 stilfulde kvadratmeter rummer mere end god plads til 6 personer (og 2 hunde), og de lyse omgivelser får huset til at virke endnu større og sørger samtidig for en afslappende ferieatmosfære.

Køkken-alrum og stue hænger sammen i ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum. Her kan I rigtig koble af og glemme hverdagens stress, mens I drikker en kop friskbrygget kaffe på sofaen eller holder spilaften med familien, og de knitrende flammer varmer i baggrunden.

Her er tilmed tænkt på alt det praktiske, og huset er udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en lynhurtig og stabil internetforbindelse, så I kan streame film og serier fra de medbragte iPad’s og computere. Og sidst, men ikke mindst, får I også 2 badeværelser med gulvvarme, så I slipper for de lange toiletkøer om morgenen.

Lækker terrasse og en beliggenhed i særklasse

Huset er omgivet af en lækker, delvist overdækket terrasse, og her finder alle hurtigt en plads i solen. På de varme sommerdage kan I læne jer tilbage i liggestolene med en god bog, og har I lyst til en ekstra god aftensmad, kan I hurtigt tænde op i grillen.

Ud over et fantastisk feriehus, får I også en beliggenhed i særklasse. Kun 100 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og den nærmeste strandopgang er lige ved siden af feriehjemmet. Mon ikke, der bliver tid til en gåtur eller to langs strandkanten i den friske havluft?

Rund dagen af på terrassen med et godt glas rødvin, mens I følger med i solens stille vej ned i horisonten, og den orange aftenhimmel bliver udskiftet med dybblå farver og funklende stjerner.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...