Flot lejlighed med tagterrasse og gratis strømforbrug

4
icon
icon
icon
icon
5448
Strandgade 7, Hvide Sande - Søg på husnr. F4343

Stranden og havnen i Hvide Sande gør området til et meget populært feriested. Og holder du ferie i denne skønne lejlighed, har du begge dele lige i nærheden. Lejligheden er flot og kvalitetsbevidst indrettet, og den er det perfekte valg til en afslappende ferie med hele familien.

Rummelig ferielejlighed med gratis strøm- og vandforbrug

Med de seks soverum og tre badeværelser samt det store åbne køkken / alrum og stue, er den velegnet til 14 personer. Og med den rummelige og lyse indretning er der plads til at samles om madlavningen, gode film eller en lille billard-turnering.

Som prikken over i’et er strøm- og vandforbruget i lejligheden gratis. Så her kommer der ingen ekstra afregning ved afrejsen!

Tagterrassen indbyder til hygge og kvalitetstid

Bygningens arktitektur tager især hensyn til tagterrassen. Her er det nemlig altid muligt at finde en plads med læ, så du oftest kan sidde ude og nyde udsigten og den friske havluft. Og terrassen er også stor nok til, at mindre børn har plads til at lege ude.

Om aftenen kan du tænde op i grillen og nyde nogle hyggelige timer med familien eller vennerne, mens solen går ned i baggrunden.

Flot udsigt og fordelagtig beliggenhed

Lejligheden har en helt unik beliggenhed i hjertet af Hvide Sande – den populære havneby med det autentiske fiskermiljø, den smukke natur og hyggelige feriestemning.

En af Danmarks bedste strande ligger i gåafstand, så du hurtigt kan smutte ned og blive kølet af på de varme dage. Og når det er lidt køligere kan du nyde en lang gåtur langs vandet eller ude på den lange mole.

Der er få meter ned til den lokale fiskehandler, hvor du har et godt udvalg af friske, røgede og ferske fisk. Og lige om hjørnet har du havnen, hvor der stadig landes fisk, men hvor du også finder spændende butikker, hyggelige cafeer og gode restauranter.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:200 / 350
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...