Velindrettet ferielejlighed på havnen – 2 hunde er velkommen

4
icon
icon
icon
icon

Nordhavnskaj 33 lejl. 1, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4280
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

En virkelig lækker ferielejlighed beliggende centralt i Hvide Sande med en skøn udsigt til Hvide Sande Havn.  Følg livet på den levende havn, eller slap af på terrassen, mens du betragter lystfiskerne, der hiver sild i land ved slusen.

Nyd samværet i smukke omgivelser

Nyd ferien og lad batterierne op i denne flotte og velindrettede ferielejlighed. Her er store lyse rum, åbent til kip og panoramavinduer med et godt lysindfald og ikke mindst et hyggeligt kig til livet på havnen. Ferielejligheden er smagfuldt indrettet med komfortable møbler, som indbyder til hyggelige stunder med familie og venner.

I ferielejligheden finder I ét badeværelse, tre værelser samt et dejligt køkkenalrum i forbindelse med stuen. Her kan I for alvor slå jer løs og tilberede de selvfangede fisk, eller slappe af med en god film eller bog i sofaen. Fra stuen har I desuden afgang til træterrassen.

Hyggelige stunder på terrassen med følg med i livet på havnen

Nyd en afslappende stund på den lækre sydvendte terrasse. Tænd op i grillen og lav et lækkert grillmåltid og hæld rødvin i glassene, mens I nyder udsigten til Vesterhavet og måske en smuk solnedgang. Om dagen kan I nyde solskinnet fra liggestolene og følge med i livet på havnen og ved slusen

Aktiv ferie eller daseferie?

Valget er dit. Lejligheden her ligger på nordsiden af slusen i Hvide Sande. Kun 5 minutters gang er der til centrum af Hvide Sande og fra en af de smukkeste strande i Danmark. Er du til cykel- eller vandreture, løber naturstien gennem det smukke klit- og hedelandskab fra havnen og hele vejen til Søndervig. Er du lystfisker, er beliggenheden ideel, – her er godt fiskevand både ved slusen og på molen. Lige uden for døren er der gode indkøbsmuligheder og den nærmeste nabo er en af byens røgerier med egen restaurant, hvor der året rundt serveres kvalitetsfisk og gode råvarer.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4280

DE
D.
sagde , Deutschland

Für uns als Urlauber ist das Ferienhaus sehr geräumig und sehr hell.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung in Hvide Sande haben wir schon des öfteren gemietet und waren immer sehr zufrieden.
Die Nähe zum Hafen und der Stadt ist sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegene Ferienwohnung. Schöner Blick auf den Hafen und teilweise sogar zur Nordsee. Aufgrund der zentralen Lage ist es natürlich etwas belebt. Sehr schöne Einrichtung, die immer wieder erneuert wird. Wir waren schon einige Male in der Wohnunng und können sie nur weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 100
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...