Sommerhus direkte ved vand, enhver lystfiskers drøm

4
icon
icon
icon
icon

Slusen 36, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4009
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt sommerhus i første række, direkte ved slusen i Hvide Sande. Her er alt indenfor rækkevidde: Perfekt vand til lystfiskeren, hyggeligt byliv og en skøn sandstrand. Huset har udsigt med terrassen, som vender mod Ringkøbing Fjord og slusen, og mod nord er en rigtig hyggelig gårdhave.

Er din partner lystfisker og drømmer du om et lækkert sommerhus?

Så skulle du prøve at leje en af de skønne “slusehuse”. Her kan du slappe af i skønne omgivelser, shoppe og hygge på stranden, mens din partner går de 50 skridt hen til fangstpladsen, og hiver aftensmaden i land. Specielt om foråret og efteråret strømmer store flokke af sild gennem slusen i Hvide Sande og i den periode er der næsten fangstgaranti. Fisken kan renses og klargøres i grovkøkkenet, så du slipper for rodet i køkkenet. Ønkser I ikke at fange jeres egen aftensmad, er der rig mulighed for at prøve alt godt fra havet på en af restauranterne på havnen i Hvide Sande. 

Smagfuld indretning og alt i udstyr, sætter rammen om en skøn ferie

Det dejlige rækkehus er virkelig velindrettet, med store soveværelser og masser af lys og rummelighed. Den smagfulde og magelige møblering bidrager til den perfekte feriestemning. Kryb sammen i sofaen foran brændeovnen, og nyd udsigten til Ringkøbing Fjord på en kold dag, eller find en hyggelig familiefilm, som I kan streame via husets Chromecast. På en sommerdag kan du hygge dig på terrassen med et glas koldt hvidvin eller nyde en herlig friskfanget middag tilberedt på grillen i den lukkede gårdhave mellem huset og garagen.

Huset har plads til 6 personer og indeholder 3 store og lyse soverum, hvor man, i de komfortable senge, kan nyde en god nattesøvn efter en lang og oplevelsesrig dag på Vestkysten. Derudover er der 2 store badeværelser med gulvvarme. På det ene badeværelse finder I en sauna, hvor I kan læne jer tilbage og dampe af. På det andet badeværelse er husets spa, hvor I kan nyde et dejligt varmt boblebad. 

I huset er det også tilladt at medbringe et kæledyr, så I kan tage familiens bedsteven med på ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4009

DK
D.
sagde , Danmark

Vi synes at det var et rigtig hyggeligt hus, med flot udsigt over fjorden. Alt virkede som det skulle. Og jeg fik også lidt strøm på bilen inden afrejse

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus speziell zum Angeln in Hvide Sande.
Es ist mit Allem nötigen ausgestattet. in der Küche ein geräumiger Kühlschrank mit Gefrierfach, für erfolgreiche Angler gibt es auch eine 100l Truhe zusätzlich im Abstellraum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und es fehlt an nichts. Einfach zum Wohlfühlen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 166
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...