Moderne ferielejlighed til 2 personer ved fjorden i Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 86 St., Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4274
2 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne flotte ferielejlighed er et godt valg til en ferie for 2 – tæt på både byen og den skønne natur. Indretningen er stilfuld og moderne, og beliggenheden i det nyanlagte ferieområde i Hvide Sande er skøn, med udsigt over vejen ned til Ringkøbing fjord og kun en rask gåtur fra centrum og Vesterhavet. 

Stilfuld og kvalitetsbevidst ferielejlighed med udsigt til fjorden

Ferielejligheden på Langsand 86 er opført i 2019 i flotte materialer og har et lækkert, moderne udseende både udenfor og indenfor. Der er truffet kvalitetsbevidste og stilfulde valg i indretningen, og store vinduespartier skaber godt lysindfald og inviterer den grønne natur indenfor.

I kommer ikke til at mangle noget i det lille feriehus til 2 personer; der er gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og badeværelset er udstyret med gulvvarme. 

Terrassen har både en afskærmet og overdækket del, så I kan nyde den friske luft og udsigten til det autentiske ferieområde ved fjorden året rundt. Med havemøbler, liggestole og grill kan I få hver en solstråle med på de dejlige sommerdage.

Atmosfærefyldt havnemiljø tæt på Hvide Sandes centrum og stranden

Beliggenheden på Langsand i det atmosfærefyldte og livlige havnemiljø er tæt på Hvide Sandes charmerende bymidte. Nær ferielejligheden ligger den charmerende fjordhavn og en sti langs fjorden, som bringer jer ned til den populære vandskibane med tilhørende café og siddepladser. På vejen foran lejligheden kan der især på hverdage forekomme erhvervsmæssig kørsel.

På en rask gåtur over slusen kommer I til Hvide Sandes centrum med flere forskellige forretninger, lækre iscaféer og spændende kulinariske oplevelser med mulighed for at smage på alt godt fra havet.

Fra centrum er der ikke langt til den direkte strandopgang, hvor det desuden er muligt at parkere. Det brusende Vesterhav er en oplevelse ligegyldigt årstid, vind og vejr, og en gåtur langs vandet er til hver en tid forfriskende.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4274

DK
D.
sagde , Danmark

En dejlig lejlighed med skøn udsigt. Fin udrustet køkken og god bellighed i forhold til byen.

DK
D.
sagde , Danmark

Fint lille hus, der var vel møblet. Sengene var rigtige gode, det er de ellers sjældent. Terrassen var fin, der var nåde spiseplads og hyggestole. Vi kommer gerne igen.

DK
D.
sagde , Skjern

En lejlighed med unik beliggenhed. Ideelt for to personer. Kan kun anbefales.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:49 / 0
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...