Højt beliggende sommerhus på klit med fjordudsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon
Strandkrogvejen 48, Årgab - Søg på husnr. E4686

Fantastisk lækkert sommerhus med en førsteklasses beliggenhed højt på en klit kun 150 m fra strand og hav. Fra hus og grund har man en pragtfuld udsigt over området og Ringkøbing Fjord. Huset er bygget i 1. klasses materialer og er indrettet yderst smagfuldt. Der er sauna i dette dejlige feriehus.

Lækkert sommerhus med sauna og fjordudsigt

Dette skønne sommerhus er fra 2006 og særdeles velholdt. Huset er til 4 personer, men med hele 3 soveværelser. Alle med dobbeltsenge og fladskærms-TV på væggen. Over alt i huset er der lyse trægulve med gulvvarme samt hvide vægge og lofter. De store flotte panoramavinduer giver en fantastisk rummelighed og bringer naturen helt ind i huset. De 2 moderne og lækre badeværelser er begge med gulvvarme og bruseniche. Det mindste badeværelse er desuden med vaskemaskine og tørretumbler. I det store badeværelse finder I et dejlig hjørnespabad og en god sauna. Køkkenet og stuen går ud i et, herfra kan I bl.a. nyde den enestående fjordudsigt. Køkkenet er moderne og veludstyret med bl.a. mikroovn, opvaskemaskine og en stor 100 liters fryser. Stuen er stilren og smagfuldt møbleret. Her finder I både fladskærms-TV med tyske og danske kanaler og DVD-afspiller. Husets flotte brændeovn er placeret i forbindelse med spiseafdelingen, og kan nydes fra stort set hele rummet. Der er gratis tråløst internet i dette pragtfulde sommerhus.

Højt beliggende på en klit og med skønne terrasser

Der er flisebelagte terrasser hele vejen rundt om huset. Mod vest og nord er terrassen delvist afskærmet. Den sydlige terrase ud for køkkenet er overdækket og delvist afskærmet. De mange terrasser gør det muligt at nyde solen og opholde sig uden for fra morgen til aften. Med den pragtfulde beliggenhed på en kuperet klit grund, er der en flot fjordudsigt og en storslået udsigt over området.

Årgab

Årgab

er et særdeles eftertragtet sommerhusområde, fordi afstanden mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er så kort. Fra dette sommerhus er der kun 150 meter til stranden og Vesterhavet. Hvide Sande med et væld af restauranter og butikker, samt rigtig gode fiskemuligheder ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra huset.

 

En rigtig perle midt i den smukke vestjyske natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 2.300
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...