Hyggeligt sommerhus tæt på Hvide Sande og strand

3.5
icon
icon
icon
icon
Strandkrogvejen 40, Årgab - Søg på husnr. E4489

Hyggeligt sommerhus med super beliggenhed tæt på Hvide Sande og stranden. Huset ligger på en kuperet klitgrund i et meget attraktivit feriehusområde. Rundt om huset er der gode afskærmede terrasser, hvor familien kan samles og nyde det smukke uderum og sommerens sol.

Sommerhus tæt på Hvide Sande

Sommerhuset har et rigtig dejligt fællesrum med åbent køkken, spiseafdeling og en hyggelige stue. Rummet er flot og lyst indrettet, hvilket giver lyst til at samle familien og hygge med fælles madlavning, sjove spil eller måske en god film. De 3 soveværelser er alle udstyret med gode boksmadrasser.

Her sørger de store vinduespartier for et godt lysindfald, men også en flot udsigt til naturgrunden.

På badeværelset har du også en dejlig sauna, hvor du kan få kroppen til at slappe rigtig af efter en dejlig gåtur ved stranden.

Nyd det dejlige uderum hele året rundt

Når temperaturen så småt begynder at stige i det tidlige forår, så begynder vi at længes efter terrassen og udelivet. Og her er dette feriehus helt ideelt. Der er nemlig gode afskærmede terrasser, som løber rundt om huset. Her kan du sidde med familien og nyde udsigten over landskabet, mens solen står højt på himlen.

Er vejret ikke til at sidde ude i, er det oplagt at tænde op i brændeovnen og sidde i stuen med et tæppe og nyde udsigten til svajende marehalm fra stuevinduerne.

Huset ligger desuden bare 100 meter fra det brusende Vesterhav.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (96 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...