Skønt hus med brændeovn, lukket terrasse og hund tilladt, tæt på hav

4
icon
icon
icon
icon
Strandkrogvejen 44, Årgab - Søg på husnr. E4224

Et hyggeligt og meget velbeliggende sommerhus tæt på stranden. Huset er blevet gennemrenoveret i 2013. Det er flot hvidmalet indvendigt, lækkert køkken med opvaskemaskine og fryser. Der er brændeovn, og huset er smagfuldt indrettet. Der er en skøn lukket terrasse, som også er delvist overdækket.

Dejligt sommerhus

Skønt sommerhus med plads til 5 personer i de 3 soveværelser, alle med hvidmalede vægge og trægulve. To af værelserne har hver en dobbelt seng og det sidste værelse har 1 enkelt seng. På badeværelset er der en vaskemaskine og en bruseniche. Køkkenet er flot, moderne og indbydende med de sorte låger. Der er en opvaskemaskine og en fryser på 80 L. Væggene og loft i både køkken og i stuen er hvid malede, og der er et flot trægulv begge steder. Møbleringen er indbydende, der er en skøn brændeovn med en flot glaslåge, som både spreder hygge og varme. Der er et Smart-TV, en radio m/CD-afspiller, gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe, som også kan bruges som Aircondition på varme dage.

Fantastisk terrasse

Den store lukkede terrasse er også fra 2013, og den er helt fantastisk. Den strækker sig omkring huset fra øst, mod syd og mod vest. Mod syd er terrassen endvidere delvist overdækket, mod øst er den afskærmet. Terrassen er således et fantastisk opholdssted, og der kan næsten altid findes læ og sol. Stakittet omkring den lukkede terrasse skaber masser af privatliv, og samtidig er udsigten mod klitlandskabet mod vest intakt. En hyggelig grillmiddag (gasgrill) her med solnedgangen over klitterne og havets beroligende brusen i baggrunden, må være den ultimative afslapning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.204
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...