Charmerende sommerhus med lukket terrasse og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Tingodden 459, Årgab - Søg på husnr. E4493

På Tingodden 459 i Ågab finder I dette charmerende sommerhus, hvor jeres hund er mere end velkommen. Huset har en stor lukket terrasse, som er delvist overdækket og perfekt til lange grillaftener i læ for Vesterhavets susen.

Brændeovnshygge i det dejlige køkkenalrum

Det er nemt at skru op for hyggen i det store køkkenalrum, her er nemlig plads til hele familien. Imens brændeovnen gnister i baggrunden, kan I samles om bordet eller i sofaen til et underholdende spil eller en god snak over et glas rødvin.

Med havet tæt på er det oplagt, at kaste sig ud i det skønne bølgende vand, selv i de kolde måneder, da saunaen står klar til at lune jer efterfølgende.

Lukket terrasse – perfekt til småbørnsfamilier og hundeejere

Terrassen er det rene luksus, specielt når man har børn og hunde. Her kan ungerne og familiehunden suse rundt med højt humør, imens du roligt kan se til fra terrassemøblerne. Imens ungerne sover trygt efter en lang dag på stranden, kan de voksne forlænge grillaftenen på terrassen i stearinlysets hyggelige skær.

Billedskøn natur der stimulerer dine sanser

Naturen i dette område er helt vidunderligt: Man får følelsen af at være i nuet, når man bevæger sig ud i det skønne klitlandskab, som virkelig indbyder til lange gåture. På den ene side har du havet og på den anden side Ringkøbing fjord.

Trænger I til oplevelser, er der ikke langt til underholdende aktiviteter: Her er der er noget for enhver alder, men også hvor alle kan være med på tværs af aldersgrupperne. Tag fx hele familien med til Beach bowl, Adventure Park, Søndervig Ranch, Wow park eller i badeland. Her er der garanti for en dag med masser af grin og fantastisk underholdning.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.313
Renoveret / Byggeår:2018 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...