Dejligt feriehus med brændeovn på Kr. Madsens Vej i Haurvig

4
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 24, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3476
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og velholdte feriehus på Kr. Madsens Vej 24 i Haurvig byder fra sommerhusets terrasse på en skøn udsigt til et stort engområde mod fjorden. Sommerhuset har plads til 6 overnattende gæster, fordelt på tre gode soverum. Alt i alt et feriehus, der fremstår pænt og lyst overalt.

Feriehus på Kr. Madsens Vej

Alt i sommerhusets indretning fremstår lyst og velholdt. Vægge og lofte er holdt i helt lyse og sarte nuancer. Samtidig går loftet til kip i stuen, hvilket skaber en rigtig god følelse af rumlighed i rummet. De store vinduespartier ved terrasseområdet sørger samtidig for at invitere en masse lys indenfor, som er med til at forstærke effekten.

Sommerhuset har tre soverum, som alle er med dobbeltseng. Derudover er her et fint badeværelse med gulvvarme samt et lille bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er fra 2022 og ligger i åben forbindelse med stue- og opholdsrummet, hvor I også finder et TV med chromecast og en brændeovn, som spreder dejlig varme. Køkkenet er lyst og pænt og har rigtig god bordplads.

Fra feriehusets stue er der udgang til terrasseområdet. Det er her forårs- og sommerlivet leves med udsigt til det flotte engområde, der breder sig ned mod Ringkøbing Fjord. Til sommerhuset hører desuden en garage, så bilen kan parkeres i læ for vind og vejr.

Tag til havnebyen Hvide Sande

Vil I på tur i området, så kan en tur til havnebyen Hvide Sande bestemt anbefales. Byen ligger bare 7 kilometer fra sommerhuset. Her finder I gode indkøbsmuligheder, svømmehal, vandsportsfaciliteter, vandskibane, butikker, lækre spisesteder og meget, meget mere.

Har I cyklerne med på ferien, kan I også komme til havnebyen via. cykelstien, som samtidig byder på en smuk naturoplevelse i hede og klitter. En kortere tur kan gå til stranden og Vesterhavet, som ligger blot 850 meter herfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3476

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Vom Schlafzimmer ei direkter Blick aufs Meer und bei gutem Wetter ein herrlicher Sonnenaufgang. Das Bad ist schön und hat alles, was man braucht. Die Wohnküche ist modern und gut eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine gute, ruhige Lage , trotz der Nähe zur Hauptstraße.
Von der Terrasse aus ein weiter Blick über Wiesen und Fjord, insgesamt gibt es dort wenig Nachbarschaft.
Es ist alles notwendige an Geschirr etc. vorhanden.
Für 6 Personen erscheint uns das Haus allerdings zu klein,
wir haben uns jedoch sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein kleines, feines Häuschen. Die Einrichtung ist zweckmäßig und sauber. Die Küche enthält mehr Utensilien, als man es sonst gewohnt ist. Wirklich super. Die Betten waren bequem und die Lage ist trotz der nähe zur Straße ruhig. Zum Meer kommt man über die Hauptstraße in etwa 10 – 15 Minuten durch die Ferienhaussiedlung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...