5-personers sommerhus i nærheden af Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Vesterledvej 42, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3201
5 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Vesterledvej 42 i Haurvig finder du dette velholdte feriehus, som er hyggeligt og personligt indrettet. Sommerhuset har en dejlig beliggenhed på en flot, kuperet grund. Sommerhuset er et typisk dansk sommerhus med skønne terrasser – tæt på Vesterhavet.

Danske sommerhuse har en helt speciel stil

Indretningen i feriehuset er typisk for et dansk sommerhus. Det har en personlig og charmerende indretning, som er lys og imødekommende. Kontrasten mellem de varme murstensvægge ved brændeovnen og de lyse træpaneler på vægge og lofter skaber en god og hjem atmosfære i det store opholdsrum.

På kolde, regnfulde dage er det hyggeligt at sidde i sofaen med et tæppe om sig, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Fra køkkenregionen er der udsigt over spise- og opholdsrum. Selvom børnene ikke sidder ved bordet hele aftenen, er de med i de gode stunder, fordi det åbne rum er indrettet, så der er plads til flere akviteter på samme tid.

Der er danske tv-kanaler i sommerhuset og gratis fibernet.

3 gode terrasser til hygge og samvær

Ferie ved Vesterhavet er lig med klitter, sand og vand. Her er der højt til loftet, ren, frisk luft og masser af oplevelser i naturen. Til dette sommerhus hører hele tre gode terrasser. Her kan I sidde i havemøblerne med en god bog, nyde morgenkaffen eller surfe på det gratis trådløse internet, mens I nyder naturen på den flotte naturgrund.

Rolig, men central beliggenhed

Feriehuset ligger i det rolige feriehusområde Haurvig. Haurvig er et naturskønt område, der ikke ligger langt fra vandet. Området er ideelt til lange gå- og cykelture i den flotte natur. Samtidig ligger området ikke langt fra Hvide Sande, som har mange spændende og sjove aktiviteter at byde på for hele familien. Her finder I et væld af butikker, vandsportsaktiviteter og gode spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3201

DE
D.
sagde , Deutschland

Obwohl das Ferienhaus schon älter ist, haben wir uns in den zwei Wochen sehr wohl gefühlt. Es ist gemütlich eingerichtet. Wir würden es jederzeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes geschützt und ruhig gelegenes Ferienhaus.Über die Hecke kann man streiten, aber in dieser tollen Spätsommerwoche hat man sich über etwas Schatten gefreut.

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus, beliggende i stille og rolige omgivelser.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2019 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...