Poolhus med panoramaudsigt og en lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon
Tornbjerrevej 74, Haurvig - Søg på husnr. D3457

Poolhus til 8 personer i Haurvig. Her har du panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord og en lukket terrasse. Huset ligger i rolige omgivelser og midt i den smukke natur – ideelt til traveture med børn og hund. Poolen er med varmepumpe og er stor og dyb og perfekt til leg for børn og udsigten er fantastisk fra poolrummet.

Et godt poolhus med panoramaudsigt over Fjorden

Et velholdt poolhus i Haurvig med en skøn panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord. Huset fremstår lyst, indbydende og moderne, og der er god plads til 8 personer.

Udover pool og spa er der både en almindelig sauna, med bænke i 2 niveauer og en infrarød sauna, så der er masser af mulighed for hygge, afslapning og wellness. Vandreture i den storslåede natur giver stor appetit på varm kakao foran brændeovnen.

En lukket terrasse er perfekt til børn og hund

Et poolhus er en perfekt ferieform for familier med børn. Er børnene mindre, er det skønt med en lukket terrasse, der desuden også er helt perfekt, hvis du har hund med.

Huset er placeret på en kuperet naturgrund, hvor der også er en mindre terrasse højere oppe end huset, hvorfra udsigten er fantastisk.

Vesterhavet er kun ca 20 minutters gang fra huset og området er perfekt for naturelskere.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.650
Renoveret / Byggeår:2016 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Søger...