Luksusferiehus med wellnessafdeling ved Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Riskrogvej 9, Haurvig - Søg på husnr. D3402

Dette feriehus er med i den absolutte topklasse af luksushuse – og det er med god grund! Her har du bl.a. et skønt aktivitetsrum, hvor børn og barnlige sjæle kan slå sig løs. Og er du mere til ro og afslapning, kan du nyde udsigten til klitterne på terrasserne.

Luksusferiehus til en skøn familieferie

Dette feriehus er med i den absolutte topklasse af luksushuse – og det er med god grund! Her har du bl.a. et skønt aktivitetsrum, hvor børn og barnlige sjæle kan slå sig løs. Og er du mere til ro og afslapning, kan du nyde udsigten til klitterne på terrasserne – eller tage et skyl under husets udendørs bruser!

Det er ikke kun de ekstraordinære faciliteter i huset, der gør det til et luksusferiehus. Det er nemlig blevet bygget med stor omtanke for kvalitet, æstetik og endnu vigtigere, dine ønsker og behov.

Den gode indretning gør det nemt og bekvemt at holde ferie med hele familien. I hjertet af feriehuset har du et skønt rummeligt opholdsrum med et åbent køkken, spiseafdeling og stue. Rummet indbyder ganske enkelt til samvær og kvalitetstid med familien – hvad enten det er over fælles madlavning, brætspil med børnene eller hygge i sofaen med en god film.

3 badeværelser og udendørsbruser

Fordelingen af de fire soverum og tre badeværelser lavet således, at flere familier / generationer kan have sin helt egen afdeling med eget badeværelse.

Du vil sikkert også sætte pris på det store bryggers, hvor du har mulighed for opbevaring og tøjvask mm. under ferien.

For mange feriegæster er luksus lig med wellness – og i dette feriehus er det ingen undtagelse. På det ene badeværelse indbyder spabadet til varme afslappende stunder, hvor musklerne bliver løsnet og hverdagens stress glemmes.

Udenfor har du en dejlig sauna og opvarmet udendørs spa med udsigt over klitterne, hvor du kan samle fornyet energi eller gå en tur under den udendørs bruser efter en badetur ved stranden.

Feriehuset ligger på en flot naturgrund i kort gåafstand fra Vesterhavet og dets gode sandstrand, som indbyder til gåture og leg hele året rundt. Dermed har du også en flot udsigt til klitterne på de gode, store terrasser, hvoraf der ligeledes er rig mulighed for at søge læ på et af de 2 overdækkede terrasser. Et flottere scenarie på de solskinsrige dage og hygglige grillaftener findes ikke.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.068
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, Udespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...