Feriehus med skøn terrrasse, udhus og god beliggenhed

3
2088
Vesterledvej 52, Haurvig - Søg på husnr. D3007

Feriehuset har en god beliggenhed i rolige omgivelser nær stranden, så I kan nyde en afslappende ferie med gåture langs vandkanten og grillaftener på terrassen. Den hyggelige havneby, Hvide Sande, hvor I både kan shoppe, fiske og dyrke forskellige former for vandsport, ligger ikke langt derfra.

Hyggeligt feriehus med personlighed

Feriehuset er velholdt, og man har gjort meget ud af at indrette det med et personligt præg og omtanke for, hvad I som feriegæster har brug for under ferien.

Derudover emmer huset af hygge og gæstfrihed, så I kan roligt lade som om I er hjemme og forkæle Jer selv med afslapning i den hyggelige stue og lidt ekstra lækkert fra det praktiske køkkenet.

Dejlig terrasse i rolige omgivelser

Da terrassen vender både mod syd og mod vest, har I god mulighed for at nyde solskinsdagene hér, og endda slutte den af med en hyggelig grillaften.

Der er god plads, så I kan sagtens tage plads i de gode havemøbler og liggestole og uforstyrret nyde en god bog eller surfe lidt rundt på det gratis trådløse internet.

Rolig, men stadig central, beliggenhed

Feriehuset ligger i det rolige område, Haurvig, hvor I ikke har langt ned til stranden. Men huset er ikke alene perfekt til en afslappende ferie i naturen. Det er også ideelt, hvis I gerne vil ud og opleve området, tage på udflugter eller prøve sjove aktiviteter.

Hvide Sande

ligger ikke langt derfra, og her kan I nyde en dejlig dag med lidt shopping, café- eller restaurantbesøg samt hyggelige gåture på havnen og ved stranden.

Praktisk udhus – perfekt til medbragt udstyr

Ved feriehuset har i et lille udhus til rådighed. Så hvis I er kommet for at fiske eller surfe, er der mulighed for at magasinere Jeres udstyr her.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.250
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...