Feriehus med rolig beliggenhed ved Ringkøbing Fjord

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
3018
Tornbjerrevej 8, Haurvig - Søg på husnr. D3179

Dette flotte feriehus har en dejlig indretning og gode faciliteter såsom sauna og spabad. Derudover har den en dejlig uforstyrret beliggenhed på en stor naturgrund, som kan nydes fra den hyggelige udestue, den afskærmede terrasse og på gåture ved den smukke Ringkøbing Fjord.

Flot feriehus med dejlig indretning – perfekt til en afslappende ferie

Her har I et feriehus, som er flot og indbydende inde såvel som ude. Der er en dejlig udestue med store vinduer, der giver et godt lysindfald og mulighed for at nyde udsigten over naturgrunden.

I den hyggelige stue, som er i åben forbindelse med det flotte køkken, sørger den indbyggede brændeovn for både hygge og varme. Og på det ene af feriehusets to badeværelser er der både sauna og spabad, så I kan forkæle Jer selv med et par afslappende timer.

Dejlig afskærmet terrasse, hvor I kan nyde solen og den friske luft

Omkring feriehuset er der anlagt fliser, så I altid har mulighed for at finde en plads med læ. Og mod sydvest er der anlagt en dejlig afskærmet terrasse, som er helt ideelt til eftermiddage i liggestolen og hyggelige grillaftener.

Skøn uforstyrret beliggenhed ved Ringkøbing Fjord

Feriehuset ligger på en stor naturgrund med omkringliggende klitter, der sørger for både læ og privatliv. På den måde kan I uforstyrret nyde Jeres ferie og dejlige gåture i området ved Ringkøbing Fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 4.500
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...