Sommerhus til 6 personer med både sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Tornbjerrevej 78, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3137
6 pers.
Antal personer
1450 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Tornbjerrevej i Haurvig ligger dette dejlige feriehus. Huset ligger på en flot kuperet naturgrund og har en fantastisk udsigt udover Ringkøbing Fjord fra både terrasse og stue. Det ideelle valg for dig, der gerne vil have en flot udsigt fra dit feriehus, og som gerne vil bo i komfortable rammer. I huset kan der bo 6 personer fordelt i 3 soverum, og der er både sauna og spa på badeværelset.

Fantastisk fjordudsigt på Tornbjerrevej

Den flotte fjordudsigt fra husets terrasse er noget af det første, du lægger mærke til, når du ankommer til huset. Den flade, rå bevoksning, som strækker sig ned til vandet står helt uberørt, og er en skøn kontrast til feriehusets lyse indretning. Her kan du slappe af og nyde udsigten til det rolige vand på fjorden. En del af terrassen er overdækket og afskærmet. Det både forlænger de lune sommeraftener og skaber også læ for vejr og vind. Allerede på tidlige forårsdage er det dejligt at sidde her og nyde naturen. Feriehuset ligger desuden bare 5 minutters gang fra en lille idyllisk fjordhavn, som er et besøg værd.

På terrassen kan I slå jer ned i husets havemøbler og nyde en lækker aftensmad lavet på husets grill. Om morgenen kan I tage morgenkaffen med udenfor og kigger på den flotte solopgang i øst udover fjorden.

Komfortabel indretning med spabad og sauna

Indenfor er huset lyst og dejligt indrettet med gode møbler og masser af moderne udstyr, som er med til at gøre ferien så behagelig som muligt. Har I lyst til at hoppe i sauna eller spabad – så er det også en mulighed. Det er særligt attraktivt på dage, hvor I har været meget ude i den friske luft. Det varme vand giver ny energi til både krop og sjæl. I huset er der også et gæstetoilet samt 3 soverum med både dobbeltsenge og et enkelt værelse med 2 enkeltsenge. I det store køkkenalrum kan I samles om madlavningen eller nyde en aften foran fjernsynet, imens I kan høre lyden fra brændeovnens knitrende flammer.

Beliggende i grønt natur med gåafstand til Vesterhavet

Tjornbjerrevej ligger med nogle af de absolut flotteste udsigter til Ringkøbing Fjord i Haurvig. Her kan solopgangen nydes i de stille morgentimer med en kop kaffe i hånden. Og bare et par kilometer nordpå ligger Hvide Sande med et hav af aktiviteter for familien.

Fra sommerhuset er der 1450 meter til det brusende Vesterhav, hvor I kan gå lange ture langs vandet. Netop i Hvide Sande, 6,6 km fra sommerhuset, kan I finde indkøbsmuligheder og meget mere. På havnen er der forskellige shoppingsmuliheder og restauranter. I kan også købe en is og gå en tur langs havnekajen, hvor fiskekutterne lægger til.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3137

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, super Lage, ruhig gelegen, absolut einmaliger Fjordblick

DE
D.
sagde , Deutschland

Individuell und gut gelegen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine fantastische Lage, etwas erhöht, auf einer Düne. Aber es ist eine Zufahrt über eine Art Rampe angelegt, so dass man sein ganzes Gepäck direkt vor der Haustür entladen kann und nicht, wie bei einigen anderen Häusern hier am Tornbjerrevej, noch über eine steile Treppe schleppen muss. Von der Terrasse und vom Wohnraum hat man einen einmalig tollen Ausblick auf den Fjord und kann wunderbare Sonnenaufgänge erleben.
Der kleine Vinterleje Havn ist nur wenige Gehminuten vom Haus entfernt.
Das Haus selbst ist recht gemütlich eingerichtet. Das Mobiliar ist allerdings schon etwas in die Jahre gekommen und weist schon einige Abnutzungsspuren auf. Die Polstermöbel sind sehr niedrig, also nichts für große Leute oder Menschen mit Kniebeschwerden.
Der Kaminofen ist super, wir haben nur mit ihm das Haus geheizt (im November).
Die Betten sind sehr bequem. Das kleinere Doppelbett ist auch etwas höher (gut für Menschen mit Knieproblemen).
Bei der Hausbuchung hatten wir leider übersehen, dass es als Raucherhaus eingetragen ist und daher waren wir sehr skeptisch, was uns wohl für "Gerüche" erwarten würden. Aber es roch überhaupt nicht nach abgestandenem Zigaretten- oder Zigarrenrauch. Wir waren angenehm überrascht.
Die
Kühl- und Gefrierkombination und Herd sind schon etwas älter und sollten vielleicht mal gegen energiesparendere Geräte ausgetauscht werden.
Das Bad und Gäste-WC sind ebenfalls schon etwas in die Jahre gekommen, aber alles war sauber und gut gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 2.080
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...