Charmerende feriehus i Bjerregård

3
icon
icon
icon
Sigfred Jensens Vej 39, Bjerregård - Søg på husnr. B2979

Tag familien og bedsteforældre med under armen og tag på ferie i dette dejlige feriehus. Huset er indrettet med 2 soverum og 1 ekstra i det dertilhørende anneks, som er blevet integreret med træterrassen. Indretningen er lys og hyggelig med synlige bjælker i loftet og brændeovn til at skabe den helt rigtige feriehygge.

Træterrasse og stor grund med plads til leg

På Sigfred Jensens Vej 39 er der alle muligheder for at få en god ferie for jer alle. Huset er beliggende i et fantastisk område, hvor naturen er en stor del af ferien.

Grunden er dejlig stor og har plads til diverse spil – måske far skal udfordre til en omgang vikingespil? Træterrassen har god plads til, at mor kan slikke sol, imens far og børnene leger ude på græsplænen, som er flot indkredset af store træer.

Jeres hund er også velkommen i feriehuset.

Feriehuset er indrettet med et dejligt lyst køkken, som er i åben forbindelse med stuen. Det indeholder 2 soverum inde i huset og det 3. soverum er placeret i annekset. I stuen er brændeovnen sammen med træværk og hyggesofa med til at skabe en hyggelig og dejlig feriestemning.

Bjerregård – et populært feriehusområde

Velkommen til Bjerregård. Her er strande med flotte klitter og rebstiger, så man kan komme helt op og kigge udover det smukke hav. Den lokale købmand i Bjerregård, som kun ligger 300 m fra huset, tilbyder friske rundstykker hver morgen. I kan også cykle en tur (måske på lejede cykler) langs naturstien.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...