Dejligt hus med sauna, tæt på Vesterhavet, købmand og legeplads

5
icon
icon
icon
icon
icon
Dortheasvej 55, Bjerregård - Søg på husnr. B2975

Midt i det populære ferieområde i Bjerregård – ikke langt fra købmanden og midt imellem hav og fjord, finder I dette flotte og gennemførte træferiehus, opført 2019.

Vesterhavet og det vilde klitlandskab ligger kun 400 meter fra huset, – det indbyder altid til lange spadsereture – og dejlige oplevelser året rundt.

Lys og hyggelig indretning i skandinavisk stil

Her er tænkt på alt tænkt på alt. Huset er lyst, stort og rummeligt og til 6 personer.

Køkkenet er flot og velindrettet med bl.a. induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine, åbent, centralt i huset og med god plads, så alle kan være med til madlavningen.

Den velindrettede stue indbyder til hygge og en måske en afslappende stund med en god kop kaffe foran brændeovnen på de lidt koldere dage. De store vinduespartier byder naturen helt ind i stuen, så man selv i køligt vejr kan nyde den storslåede natur.

Huset har 3 soverum, heraf 2 med hver en dobbeltseng og et rum med 2 enkeltsenge.

Her er både et gæstetoilet og et større badeværelse, hvorfra der er adgang til sauna, som i høj grad indbyder til afslappende wellness – måske efter en lang spadseretur i klitterne eller ved stranden. Med 2 toiletter er huset også velegnet til 2 familier, der er gerne vil holde ferie sammen.

Overalt er der flot træ-laminat eller klinker Her er også en vaskemaskine, som gør det nemt at pakke det helt rigtige – til alt slags vejr. En energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Skønne terrasser indbyder til hygge med havets brusen i baggrunden

Huset ligger midt det hyggelige feriehusområde i Bjerregård, hvor du har alt indenfor kort afstand – købmand, legeplads – og ikke mindst det vilde Vesterhav.

Her er alle muligheder for en hyggelig grillaften på terrassen en lun sommeraften – imens børnene gynger og leger i sandkassen. Ekstra bonus er solnedgangen over klitterne, som kan nydes fra terrassen, hvor den overdækkede del er med til at forlænge ”ude-sæsonen”. Terrassen er næsten lukket – og med mulighed for at lukke helt af, så man roligt kan lade hunden og børnene lege frit på terrassen.

Et besøg i Hvide Sande er et ”must” – her kan man f.eks. besøge en fiskeriauktion, se på spændende butikker – og måske slutte dagen med en middag på en af byens gode restauranter. Hvide Sande kan evt. nås på cykel – 18 km væk. Her, lige bag klitterne og væk fra vejen, er nemlig gode cykelstier, – igennem uspoleret natur og sommerhusområder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.488
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, klinker og træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...