Feriehus med sauna, spa og en flot beliggenhed i klitterne

3.5
icon
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 36C, Bjerregård - Søg på husnr. B2953

På Bjerregårdsvej 36C ligger dette flotte feriehus på en stor naturgrund. Med gode soverum, 2 badeværelser, spa og sauna er huset det perfekte valg den større familie eller til jer, der fx gerne vil have bedsteforældrene med på en god ferie i fantastiske omgivelser.

Lyst og lækkert feriehus med 2 badeværelser

Feriehuset er bygget i 2012 og har 120m² I kan boltre jer på. Det er udstyret med en energibesparende luft til luft varmepumpe og har 2 badeværelser med gulvvarme. Det store badeværelse er udstyret med et spabad til 2 personer og en dejlig sauna.

Feriehusets køkken er flot og lyst og indeholder både opvaskemaskine og mikroovn. Det ligger i åben forbindelse til stuen, så I stadig kan være sammen, når bedstemor lige klargør de nye kartofler, og far og bedstefar ligger og slapper af i de dejlige lænestole, inden grillen skal tændes op på husets læ-fyldte terrasse.

Børnene leger i sandkassen udenfor, eller måske ligger de foran brændeovnen og surfer på internettet på deres medbragte iPads?

Bjerregård – skøn natur og havet tæt på

Bjerregård er kendt for dens dejlige strand og de lange og flotte stier, som slingrer sig gennem klitlandskabet. Her er lagt op til en masse gå-, løbe- eller cykelture. Havet ligger 900 m fra huset og der er kun 500 m til den lokale købmand, som sælger friskt morgenbrød og har åbent hver dag.

Skal børnene underholdes kan I tage til Bork legeland, som ligger ca. en halvtimes kørsel fra Bjerregård og skal der lidt mere aktion til, så har Hvide Sande en fed Kabelbane, hvor I kan lære at stå på vandski eller Wakeboard. Hvide Sande har desuden mange shopping-muligheder og lækre restauranter til en hver smag.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.284
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Søger...