Renoveret sommerhus med flot udsigt og 100 meter til stranden

3.5
icon
icon
icon
icon
Kirstinevej 104, Bjerregård - Søg på husnr. B2928

Dette fine, nyrenoverede (2019) sommerhus på en klittop i Bjerregård er et godt valg til den næste ferie. Den charmerende og velholdte sommerhusstil sætter rammerne for en hyggelig ferie, og aktivitetsrummet bliver et sikkert hit. Fra terrassen er der udsigt ud over det smukke klitlandskab, og det brusende Vesterhav ligger kun et stenkast væk.

Moderne og charmerende indretning med aktivitetsrum

Sommerhuset på Kirstinevej 104 har plads til op til 5 personer og tillader også op til 2 hunde. Det er nemt at se, at huset i 2019 har gennemgået en omfattende renovering, og indretningen blander det moderne med den klassiske og charmerende sommerhusstil for at skabe den helt perfekte feriestemning.

Der er sørget for underholdning for enhver smag; i det hyggelige sofahjørne kan I slappe af og nyde den flotte udsigt til Bjerregårds klitlandskab, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, og i aktivitetsrummet kan hele familien udfordres til et spil bordfodbold. 

Husets badeværelse er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen. For at undgå kø til morgenbadet, kan I gå 2 i bad af gangen, da der er dobbeltbrus i det lækre badeværelse.

Køkkenet er flot renoveret og forbinder smukt de forskellige stilarter. Her finder I bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. Dertil kommer en praktisk vaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse.

Fantastisk beliggenhed med flot udsigt og 100 meter til stranden

Den fantastiske beliggenhed på en klittop i Bjerregård giver jer udsigt ud over det vidtspændte klitlandskab. Der er flere terrasser rundt om huset, og de er alle forbundet af en sti. Der er selvfølgelig også sørget for havemøbler, liggestole og grill til jer.

I kan næsten høre Vesterhavets brusen fra terrassen, eftersom den hvide sandstrand ligger kun 100 meter fra feriehuset. En hurtig gåtur bringer jer hele vejen ned til vandkanten og den kilometerlange strand, som byder på imponerende naturoplevelser for både store og små. Også hundene vil elske et besøg på stranden, hvor de kan boltre sig i sandet.

Bjerregårds egen lille købmand ligger 10 minutters gang fra huset, og de står hver morgen klar med nybagt morgenbrød og proviant til dagen. Ved siden af købmanden ligger der også en legeplads.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.207
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...