Dejligt familievenligt sommerhus mellem hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Heidesvej 10, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2863
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et hyggeligt og velholdt sommerhus til op til 6 personer i Bjerregård, er her et rigtig godt bud. Feriehuset ligger på en naturgrund, afskærmet med træer. Den store terrasse er både afskærmet og delvis overdækket, så her er gode muligheder for både sol, skygge og læ. Et hjørne af grunden er indrettet med gynge og sandkasse til de mindste. Beliggenheden imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet giver utallige muligheder for naturoplevelser og vandsport.

Lys og venlig indretning

På Heidesvej 10 byder sommerhusets lyse og venlige indretning velkommen, straks I træder indenfor. De brede vinduespartier og glasdørene med udgang til terrassen giver et fint lysindfald i opholdsrummet. Her kan I trække jer tilbage i sofagruppen og nyde varmen fra brændeovnen, imens I hygger jer med en kop varm kakao. Det åbne køkken med kogeø indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Især lystfiskere vil glædes over den separate fryser på 90 l – her er plads nok til en fisk eller to.

De 3 soveværelser indeholder 6 komfortable sovepladser med henholdsvis 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og et par køjesenge. Her kan I hvile godt ud i den friske vesterhavsluft. I badeværelset med gulvvarme er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. En energibesparende varmepumpe hjælper til med at holde forbruget på et fint niveau.

Velplacerede terrasser

Der er både en syd- og en vestvendt terrasse, hvor I kan slappe af i de komfortable havemøbler eller slikke sol på liggestolene. I kan indtage dagens måltider herude og samtidig holde øje med børnene i sandkassen eller gyngerne. Naturgrundens udformning gør den ideel til boldspil eller et spil vikingespil, som både store og små kan deltage i. Slut dagen af med at tænde op i grillen og nyd et lækkert grillmåltid, imens skyggerne bliver lange. Der er kun en god kilometer til Vesterhavet, så en frisk gåtur efter aftensmaden fører hen til en af Danmarks smukkeste solnedgange.

Populært ferieområde

Sommerhuset ligger i Bjerregård, som er et populært ferieområde, der hele året rundt besøges af et stort antal turister. Den hvide sandstrand i Bjerregård strækker sig flere kilometer op langs vestkysten. Tag en dukkert i bølgerne eller leg med børnene i vandkanten. Mulighederne er mange, når du holder ferie ved Vesterhavet.

En udflugt rundt om Ringkøbing Fjord giver mange muligheder for andre oplevelser. Besøg for eksempel havnebyen Hvide Sande med sit varierede butiks-, restaurants- og cafémiljø. Nyd en softice, imens I betragter sælerne i havnebassinet. Ringkøbing, som er én af Danmarks bedst bevarede købstæder, er også et besøg værd. De smukke huse og brolagte gader i bymidten huser et levende butiksliv, som afholder mange lokale arrangementer. Stauning, Bork og Nymindegab er små fiskelejer, som på hver sin måde er præget af samlivet med havnen.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2863

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauberes,akurates Ferienhaus. Gut ausgestattete Küche und hervorragende Betten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr praktisches, gemütliches kleines Ferienhaus im wunderbar gelegenen Bjerregard. Die Nähe zum Fjord und zum Strand ist unschlagbar. Perfekt ausgestattete Küche und super Außenanlagen mit tollem Grill, Liegen und anderen Sitzmöglichkeiten. Für Kinder auch toll mit der Sandkiste und Schaukel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Haus mit toller überdachter Süd und Westterrasse. Die Betten sind bequem, die Küche gut ausgestattet.
Nur das Badezimmer ist etwas klein. Eine Haus für maximal 4 Personen.
Aber wir waren auch nur zu dritt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...