Dejligt sommerhus på Julianevej tæt ved vandet

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 136, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2796
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset lever vi det enkle liv. Den friske luft, udelivet og samværet er i fokus. Vi slapper af og finder roen – sammen med familien eller gode venner. På Julianevej i Bjerregård ligger dette traditionelle sommerhus på en dejlig beliggenhed tæt på Vesterhavet. Godt til børnefamilien.

Sommerhus tæt vandet

Huset er pænt indrettet og uden de store armbevægelser. Her er der plads til at være sammen som familie og nyde naturen og hinanden. Huset har 2 soverum, hvoraf det ene værelse er med dobbeltseng og det næste med to enkeltsenge. I alt er der plads til 4 overnattende gæster i huset. Et godt valg til dig, som gerne vil nyde det rolige sommerhusliv tæt på vandet.

Legeanneks til små og store legebørn

Til sommerhuset hører et lille anneks. Annekset er indrettet med diverse underholdningsting, som er perfekte til små og store legebørn. Her kan børnene lege i fred og ro, mens I nyder roen og ferien på terrassen eller i huset.

Dejligt uderum

Huset har flere fine terrasser, hvorfra solen og det gode vejr kan nydes. Har I lyst til en frisk dukkert i Vesterhavet, så ligger huset bare 150 meter fra stranden. Der er desuden flere gode naturstier i området, som inviterer til lange gå- eller cykelture i det naturskønne område.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2796

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med 2 terrasser og udsigt til klitten, som går til stranden. God indhegnet terrasse til småbørn eller hund. Fint lille aktivitetsrum tilknyttet med fodboldspil.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:81 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2018 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...