Sommerhus ved Bjerregård strand med udendørs bruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 355, Bjerregård - Søg på husnr. B2797

Fantastisk flot og spændende indrettet luksushus med alle moderne bekvemmeligheder. Huset har en herlig terrasse med udendørsbruser og ligger dejligt uforstyrret for enden af en lille stikvej kun 300 meter fra vandkanten ved Bjerregård Strand.

Ferie i Bjerregård

Bjerregård er et lille feriehusområde, der ligger ca. 15 km. syd for Hvide Sande. Her er sommerhuse for enhver smag, både store flotte luksushuse og små ældre sommerhuse. Fælles for dem alle er, at de ligger midt i den smukke vestjyske natur, med havet og stranden mod vest og Ringkøbing Fjord med et rigt dyre og naturliv mod øst.

Charmerende sommerhus med personlig stil

Dette flotte nyere sommerhus, er indrettet med sikker hånd i ejerens egen personlige stil, hvor nye møbler og gamle danske klassikere er mikset, så huset fremstår hyggeligt og moderne på en gang. Beliggende på en rolig naturgrund få hundrede meter fra den smukke strand i Bjerregård, er sommerhuset det perfekte sted at holde en dejlig ferie med venner og familie. Husets hjerte er det store opholdsrum, som består af stue og spisestue i åben forbindelse med køkkenet. Det er stedet hvor man hygger med en bog i sofaen og ild i brændeovnen, indtager en lækker middag, eller spiller et spil mens vinden rusker udenfor.

Lækker terrasse med udendørs bruser

Det flotte sommerhus er omgivet af terrasse på alle sider, også en del der er overdækket. Her er det altid muligt at finde en læfyldt plet, selv på en blæsende dag. Når du kommer hjem fra stranden, kan du blive skyllet af under husets udebruser på terrassen eller som en af vores gæster skrev i et spørgeskema: “Det er fantastisk at bruse udenfor om aftenen i stjernernes skær”.

Fra terrassen er der desuden adgang til et praktisk redskabsrum, hvor husets 100 liters fryser står parat til medbragte madvarer eller lystfiskerens fangst.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...