Luksussommerhus for ikke-rygere

4.5
4688
Bjerregårdsvej 351, Bjerregård - Søg på husnr. B2569

I dette flotte og meget velholdte ikke-ryger-sommerhus får du alt, hvad du kan ønske dig på en vellykket ferie. Her er masser af plads og alle detaljer i huset er gennemtænkte. Vesterhavet og den flotte sandstrand er kun 200 meter væk.

Du er velkommen til at tage hunden med på ferien her, men p.ga. allergi er det desværre ikke muligt at medbringe katte i huset.

Sommerhus med hyggegaranti.

I dette dejlige sommerhus kan du slet ikke undgå at få en dejlig ferie. Her er masser af plads og alt fremstår velholdt og lækkert. De 5 soveværelser er alle indrettet med gode senge og skabsplads, og i børneværelset er der installeret et ekstra fjernsyn. Opholdsrummet er udstyret med dejlige og komfortable møbler, og den store udestue er bare perfekt hele dagen.

Nyd livet på terrassen

Den exceptionelt lækre terrasse går hele vejen rundt om huset. En del af terrassen er overdækket og hele terrassen er afskærmet. Her kan du virkelig få fuldt udbytte at den friske luft, for ligemeget hvilket hjørne det blæser fra, så finder du altid et sted hvor du kan slappe af på liggestolen eller nyde en dejlig middag fra grillen. Når du kommer hjem fra stranden, kan du tage et hurtigt bad i den udendørs bruser, som er opvarmet af solceller. Bliver det for koldt uden for så er den skønne havestue det perfekte sted at indtage frokosten eller hygge sig med venner og familie.

Med stranden i baghaven

Kun et par minutters gang fra huset ligger stranden og Vesterhavet, som inviterer til lange spadsereture og leverer underholdning og leg til store og små. Byg et sandslot, sæt dragen op, spil bold eller sæt dig i klitten og nyd den smukke udsigt og den friske luft.

Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper!Soverum:5
Bolig-/Grundareal:147 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...