Velholdt feriehus i Vestjylland med garage. 6 personer.

4.5
2208
Humlegårdsvej 14, Bjerregård - Søg på husnr. B2246

Et flot og velholdt feriehus med garage. God og rolig beliggenhed på en plæne/naturgrund i det naturskønne Vestjylland. Fin delvis overdækket, møbleret terrasse og gyngestativ og sandkasse for børnene og god plads til familiens hund.

Velholdt feriehus i Vestjylland

Flot og særdeles indbydende indretning med træbeklædte lofter og vægge. Det funktionelle og veludstyrede køkken er hjertet i huset og er i åben forbindelse med både spiseafdeling og den godt møblerede opholdsafdeling, hvor brændeovnen spreder hygge og indbyder til afslapning på ferien. For børnefamilien er der både barneseng og -stol. Huset har 3 fine dobbeltværelser med komfortable senge samt sauna.

Stor grund og med garage

Sommerhuset er beliggende på en fin plæne/naturgrund er omgivet af fyrretræer på de tre sider og giver både læ samt fred og ro på ferien. Her kan børnene og hunden udfolde sig på plænen eller i gyngerne og sandkassen og den fine møblerede terrasse med grill opfordrer til nydelse af naturen og den friske havluft. På den naturskønne Holmsland Klit i Vestjylland mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er mulighederne for oplevelser og aktiviteter utallige – besøg f.eks. den store fiskerihavn i Hvide Sande, eller hvad med bowling eller golf i Søndervig?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Se priser
Søger...