Hyggeligt sommerhus med gratis energi forbrug

3
icon
icon
icon
Drewsensvej 12, Bjerregård - Søg på husnr. B2139

Et virkeligt hyggeligt og meget charmerende sommerhus, indrettet så du kommer i den helt rigtige afslappede stemning. Huset er indrettet med køkken og badeværelse med spa i stueetagen, samt et stort lækkert loftrum med masser af plads til hygge om samvær.

Når ferien skal være rigtig hyggelig skal du have de rigtige omgivelser

– Og det finder du her i dette ældre sommerhus, som er renoveret og sat i stand så det kan danne rammen om en dejlig afslappende ferie. Den hyggelige spisestue og den lille fjernsynsstue er perfekt til samvær, kaffe og kage, yatzy eller et glas vin sammen med dem man holder af. Køkkenet og badeværelset er ikke nyrenoveret, men sat i stand så du både kan slappe af i boblebadet i badeværelset, og slippe for opvasken i køkkenet. På første sal er der et stort dejligt loftrum som man bare ikke kan blive træt af at være i. Pulsen falder helt automatisk og du kan slet ikke undgå at blive i godt humør over de hyggelige omgivelser.

Gratis energi forbrug året rundt

Sommer eller vinter, – når lejen er betalt er dit energi forbrug også. Her er ingen målere der skal aflæses og ingen afregning ved afrejse.

Sommerhusområde med lokal købmand

Fra det hyggelige sommerhus i Bjerregård er der kun få hundrede meter over til den lokale købmand, hvor du året rund t også kan hente friskbagt brød fra bageren i Hvide Sande. Skal du på en lile udflugt, så kør til Hvide Sande og oplev den hyggelige havneby, som også har gode shoppingmuligheder og restauranter, fiskeforretninger og andre specialbutikker, som er åbent året rundt.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2015 / 1927

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa, Soveplads Hems

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...