Velholdt sommerhus i Bjerregård med brændeovn og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 87, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2041
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

Er I på udkig efter et hyggeligt og velholdt sommerhus i Bjerregård til 6 personer og 2 hunde? Dette feriehus på Bjerregårdsvej 87 er et oplagt valg. Her er et rigtig hyggeligt opholdsrum med brændeovn, hvor hele familien kan samles til hyggelige stunder. Sommerhuset ligger i gåafstand til både stranden og den lokale købmand.

Skønt feriehus i Vestjylland med brændeovn og varmepumpe

Det dejlige sommerhus har plads til 6 feriegæster, og har I hund, så er den også hjertelig velkommen.

Den rummelige stue med en lun brændeovn består af spiseplads, opholdsstue og et hyggeligt hjørne med en smuk udsigt til naturen. Det lyse køkken ligger i åben forbindelse og er praktisk indrettet med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Alrummet har en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

De 6 sovepladser fordeler sig på 3 farverige soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På de sidste værelser er der komfortable enkeltsenge til en god nats søvn. På badeværelset er der gulvvarme.

Lukket terrasse – ideel til familier med hunde

Rundt om sommerhuset kan I altid finde et dejligt sted i læ på en af sommerhusets terrasser. Den største terrasse er lukket, så her kan hunden og børnene gå frit, uden at I skal bekymre jer.

Aftensmaden kan tilberedes på grillen, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngen.

Carport og udhus er også tilgængelige. Der er i øvrigt en stor 120 liters fryser i udhuset, som I kan benytte.

Afslappet ferie i Bjerregård

Midt i sommerhusområdet Bjerregård venter jer dette hyggelige sommerhus kun 500 meter fra den lokale købmand. Her kan I hente friskbagte rundstykker og lækkert kød til grillen.

Vesterhavet ligger 950 meter fra sommerhuset og er et besøg værd året rundt. Hvad enten det er på en lun sommerdag eller en blæsende efterårsdag.

Vi anbefaler et besøg i byerne Hvide Sande og Ringkøbing, hvor du kan slappe af og nyde en shoppingtur efterfulgt af et lækkert måltid mad på en af de lokale restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.250
Renoveret / Byggeår:1994 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...