Hyggeligt feriehus tæt på dagligvarebutik og legeplads

3
icon
icon
icon
Kirksvej 3, Bjerregård - Søg på husnr. B2014

Et hyggeligt feriehus beliggende på stor delvist afskærmet plænegrund, nær dagligvarebutik og legeplads og med kun ca. 1100m til Vesterhavet. Fin indretning med 3 gode soveværelser med dobbeltsenge, køkken med spiseafdeling og en indbydende opholdsstue med brændeovn. 2 hunde er velkomne.

Velindrettet feriehus

I dette velindrettede feriehus finder I et godt køkken, som står i åben forbindelse med spiseafdeling og opholdsstue. I stuen er der brændeovn, TV med parabol, DVD, radio og i hele huset gratis trådløst internet. De 3 gode dobbeltværelser er alle med komfortable boxmadrassenge.

Gode udenomsforhold

Huset har en stor afskærmet terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole samt grill og legeredskaber for de mindste. På den store delvist lukkede grund er der god tumleplads til børnene og familiens hund(e). I umiddelbar nærhed af huset ligger områdets dagligvarebutik og ligeledes en god legeplads.

Ferie i Bjerregård

Fra dette feriehus er der gode muligheder for traveture til Ringkøbing Fjord og badestranden ved Vesterhavet. En køretur til byerne i området bør også stå på programmet. I området er der flere fine surfpladser samt muligheder for lystfiskeri.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.075
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...