Hyggeligt feriehus til 4 personer ved Vesterhavet med hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Rebekkavej 23, Bjerregård - Søg på husnr. A1994

Rebekkavej 23 i det sydlige Bjerregård byder jer velkommen til en skøn ferie ved Vesterhavet. Huset her ligger midt i det smukke klit-landskab – og kun 300 meter fra det fascinerende hav og 300 meter fra Ringkøbing Fjord, – et af smalleste sted på Holmsland Klit.

Charmerende sommerhus med personlig og lys indretning

Et virkelig charmerende sommerhus, indrettet med personlighed og sans for detaljer – perfekt til 4 personer. Huset er lyst og praktisk indrettet med bl.a. kombineret spisestue -opholdsrum – med en praktisk køkkenafdeling. Den åbne og veludrustede køkkenafdeling er bl.a. med mikroovn og opvaskemaskine.

Stuen er smagfuldt indrettet, lys og hyggelig og med et sofahjørne, som indbyder til familiehygge – måske brætspil eller en god bog foran brændeovnen. Her kan man kun føle sig hjemme.

Få den storslåede natur helt ind i stuen

De store panoramavinduer mod syd trækker nærmest den storslåede natur helt ind i stuen – og giver et dejligt lys i huset.

Huset her på Rebekkavej 23 er til 4 personer – fordelt på 3 soverum, hvoraf 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge.
Badeværelset har alt, hvad man har brug for, – og i skuret finder man både vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør feriepakningen let. En energireducerende varmpumpe finder i naturligvis også her. Overalt er der flotte trægulve eller klinker.

Oplev det hele fra terrassen – solopgang, solnedgang og den salte havduft

En hyggelig og lukket terrasse mod syd indbyder til masser af udendørs aktivitet. Her kan man nyde morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord mod øst – og senere kan man nyde solnedgangen over klitterne og Vesterhavet mod vest, måske sammen med en veltilberedt grillmiddag – og med havets beroligende brusen i baggrunden.

Holmsland Klit mellem hav og fjord

Den smalle tange, Holmsland Klit, mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, fra Nymindegab til Søndervig, er kendetegnet ved unik natur. Ingen steder er der langt til hverken fjorden eller havet. – Og her i det sydlige Bjerregård har I mange muligheder for en afslappende ferie med hele familien, tæt på naturen, og ikke langt fra den hyggelige fiskeriby Hvide Sande. Et besøg i Hvide Sande er et ”must” – her finder I bl.a. masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og mange gode restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...