Skønt feriehus til 5 gæster og 1 hund i Arrild

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtparken 72, Arrild

- Sommerhusnr.: 88190
5 pers.
Antal personer
30000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Start jeres næste ferieeventyr her i sommerhuset beliggende på Midtparken 72 i Arrild. Det skønne træ feriehus er perfekt for op til 5 gæster og 1 hund, der ønsker at tilbringe en afslappet tid i gode omgivelser. Kun 500 meter fra feriehuset finder I en ladestation til elbiler.

Charmerende feriehus på 50 m² med energivenlig varmepumpe

Det charmerende feriehus tilbyder 50 m² veludnyttet plads med 1 badeværelse og 2 soveværelser, der samlet har 5 enkeltsenge til en god nats søvn. Det er det ideelle sted at komme hjem til efter en dag fyldt med eventyr. I sommerhuset kan I slappe af i en hyggelig atmosfære, og til en filmaften kan I streame gennem Chromecastet.

Sommerhuset byder på moderne bekvemmligheder som opvaskemaskine og en energivenlig varmepumpe, der sikrer ekstra komfort under jeres ophold.

Privatliv på den lukkede terrasse

Et særligt træk ved dette feriehus i Arrild er den delvist overdækkede samt lukkede terrasse, som giver privatliv og ly for vejret, så I kan nyde den friske luft og naturen, selv når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Det dejlige udendørsområde er perfekt til at nyde måltiderne sammen på lune sommerdage, spille eller blot slappe af, mens hunden trygt kan gå frit rundt.

Selvom Vesterhavet og dens endeløse sandstrande næsten er 30 kilometer væk, er der mange lokale seværdigheder i nærheden, som er let tilgængelige. Derudover kan øen Rømø nemt nås med bil over en dæmning, hvor en lang, bred strand, der er åben for bilkørsel, venter på jer. Rømø er et fantastisk sted for alle, der elsker vindbaserede sportsgrene. Om det er drageflyvning, kitesurfing, windsurfing eller at se på strandsejlere, vil I her kunne få gode ferieoplevelser. 

Perfekt for dyrevenner og naturelskere

Feriehuset byder velkommen til jeres hund, hvilket gør det til en fremragende destination for hundeejere. Området omkring Arrild er perfekt til lange gåture, hvor I kan nyde freden og den naturlige skønhed. I finder nærmeste indkøbsmulighed blot 500 meter fra feriehuset; så tag familien under armen og hunden i snoren og tag på en frisk gåtur, hvor I undervejs kan klare dagens indkøb.

Uanset om I søger fred og ro eller ønsker at udforske området aktivt, er dette feriehus i Arrild en fremragende base for en mindeværdig ferie. Vi ser frem til at byde jer velkommen!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 871
Renoveret / Byggeår:2023 / 1982

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

5 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...