6-personers sommerhus på Rømø med hund tilladt

3
icon
icon
icon

Præstekraven 10, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87153
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Præstekraven 10 ved Sønderstrand på Rømø ligger dette fine sommerhus, hvor op til 6 personer og 2 hunde kan nyde en dejlig ferie. Sommerhuset fordeler sig på 2 plan, og i stueetagen finder I et rummeligt badeværelse med god plads til afslapning og velvære i spabad og sauna. Fra sommerhuset er der 900 meter til stranden, som I helt sikkert skal besøge i løbet af ferien.

Sommerhus med spabad og sauna

I sommerhusets stueplan finder I alrummet, hvor stue, køkken og spiseplads ligger samlet i ét. Her kan hele familien samles til hyggelige stunder, og selv når der skal laves mad, kan kokken i familien følge med i samtalen grundet den åbne planløsning.

I stuen er der brændeovn, som ikke blot spreder varme, men også en ekstra hyggelig feriestemning. Her er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Udover alrummet byder stueplan også på et rummeligt badeværelse, hvor spabad og sauna står klar til jer. Her er der altså god mulighed for afslapning og velvære i løbet af ferien.

Endeligt ligger det ene af sommerhusets værelser også i stueplan. Værelset er indrettet med en komfortabel dobbeltseng til en god nats søvn.

Opholdsrum og gæstetoilet

På 1. salen har I et fint opholdsrum, hvor I kan samles til et sjovt brætspil eller lægge et flot puslespil. Fra opholdsstuen har I udgang til en fin altan, hvorfra I kan nyde sommersolens stråler.

De sidste 2 værelser ligger også på førstesalen. Det ene værelse er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet værelse er indrettet med en seng på 140 centimeter. Her er desuden et gæstetoilet, så køen ikke bliver for lang om morgenen, når der skal børstes tænder.

God terrasse på naturgrund

Sommerhuset ligger på en 2500 m² stor naturgrund, hvor børnene har god plads til at lege. De yngste vil uden tvivl få stor glæde af sandkassen og gyngestativet.

På sommerhusets terrasse står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan nyde eftermiddagskaffen, mens børnene brænder energi af med en masse leg. Til aften kan I på bedste vis slutte af med et lækkert måltid tilberedt på sommerhusets grill.

Ferie for hele familien

Rømø byder på oplevelser og aktiviteter for hele familien. Både naturelskere og børnefamilier kan besøge Kirkeby Plantage, hvor I finder en fin skovlegeplads i naturskønne omgivelser. Her ligger også Spidsbjerg, hvorfra I har Rømøs smukkeste udsigt.

Af andre aktiviteter og seværdigheder kan blandt andet nævnes Nationalpark Vadehavet, Lakolk Butikscenter og Kommandørgården.

Fra sommerhuset er der 900 meter til badestranden ved Sønderstrand. Her er der mulighed for at prøve kræfter med strandsejlads, blokarts og kitebuggies. Det er tilladt at køre på stranden og helt ned til havet – Husk blot at tage hensyn til tidevandet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.500
Byggeår:1980

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...