Feriehus med aktivitetsrum og brændeovn

3
icon
icon
icon

Dyssebjergvej 3, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87140
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Vesterhavsøen Rømø, til det skønne feriehus på Dyssebjergvej 3. Det charmerende feriehus blev renoveret i 2024, og de 80 kvadratmeter giver plads til en skøn ferie med familie eller venner. Ud over op til seks personer er hunden også velkommen, og sammen kan I se frem til dejlige, lange gåture langs stranden og i Rømøs smukke natur.

Afslapning indendørs og aktiviteter i annekset

På Dyssebjergvej 3 vil du straks fornemme feriestemningen, når du træder ind ad døren. Stuen er indrettet med åbent plan i forbindelse med det åbne køkken og spiseplads. Slæng dig i sofaen og nyd ildens knitren i brændeovnen i baggrunden, eller se en film sammen. Der er en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur.

Efter et lækkert hjemmelavet måltid klarer opvaskemaskinen resten for dig. I kan nyde skumringen i udestuen og lade blikket vandre ud over naturgrunden. Eller man kan give den gas i aktivitetsrummet i annekset.

Badeværelset med dagslys er udstyret med en praktisk bruser og gulvvarme. Når dagen går på hæld, er der tre hyggelige soveværelser til en god nats søvn i feriehuset. Det ene er indrettet med en dobbeltseng, det næste med to enkeltsenge og det tredje med en køjeseng – så I kan fordele jer, som det passer jer bedst hver især.

Plads til afslapning og leg på den tilgroede naturgrund

På den 2500 kvadratmeter store naturgrund er der masser af plads til at slappe af eller slå sig løs. Her kan du læne dig tilbage på terrassen, mens dine børn gynger eller spiller et spil vikingeskak. De omgivende buske og træer gør, at du er helt uforstyrret og beskyttet mod vinden. Du kan tænde op i gasgrillen og trylle en lækker middag frem, som I kan nyde den i den friske havluft.

Vær aktiv eller slap af – der er plads til begge dele på Rømø

Feriehuset på Dyssebjergvej 3 har en ideel beliggenhed, hvis du planlægger en ferie ved havet. Kun ca. 1,3 km adskiller jer fra den kilometerlange sandstrand på Sønderstrand. Her kan du bade, flyve med drage og samle skaller. Du kan også booke rideture, f.eks. på Rømø Pony Farm. Hvad kunne være bedre end at opleve øen og stranden fra hesteryg? Den oplevelse vil man mindes i lang tid fremover.

På østsiden af Rømø ligger Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste og altid et besøg værd. Her kan man f.eks. tage en tur på cykel. Der er kun omkring 2,2 kilometer til stranden, og så kan du tage en afstikker til Havneby og nyde en softice, mens du spejder ud over de vidtstrakte flader.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2024 / 1966

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...